Sidder her med morgenkaffen – og venter på hvalpene skal få leget færdigt, og dejse i søvn. Det er som at trykke på en knap – BUM – så sover de. Så kan de store hunde nemlig komme med på stranden, mens de små sover.

Vi har fået lavet et super hverdagsmønster- og det kører bare……….lidt endnu. For om lidt er det slut, så skal de små videre i deres nye familier. Det blivet godt for dem – for man mærker de er klar til flere udfordringer, men det er også vemodigt. Nøjs, hvor er det hyggeligt med sådanne str. i huset. Det her kuld er 3 meget livlige hvalpe – og der leget vildt, MEGET vildt. De har bestemt også humor – man ser nogle gange glimtet i øjnene, inden de så laver noget totalt åndssvagt. Lige der ser jeg rigtigt meget Donna i dem smiley

Det bliver så spændende at se, hvordan de udvikler sig. Summer – som er den mindste, men i øvrigt har normal str. ift de hvalpe jeg normalt sender af sted – hun ligner sin mor. Både af sind og skind. Det er som at se en lille Donna………De to store havde en kampvægt på 5 kilo, den dag de blev 7 uger – og det er vist kun Bassie som har været oppe i den vægtklasse tidligere her i huset. Han vejede 5,5 da han flyttede – det kommer de her også til.

De ligner deres far en del – som jeg kender Patrick. Masser af gå-på-mod, nysgerrige, meget åbne og velafbalancerede. Summer ( som ligner Donna ) er lidt mere hysterisk – hvilket Donna også er. Hun kan gå helt amok i leg – det kan Summer også. Lige før det kammer over………der hviler de to store mere i sig selv, og det var jo netop den egenskab jeg håbede at få ind med Patrick. De bliver hvalpe-metaltestede i morgen – jeg er meget spændt på denne gang at se hvilke aha-oplevelser jeg får, for helt ærligt – de er der hver gang!

Mandag står den på øjenlysning, vaccination og sundhedsundersøgelse – og så er vi ved at være klar. Uha……kommer til at savne dem. Smilla flytter onsdag, Summer fredag – og Daddy Cool ( som skal hedde Bobby ) har en familie, der lige skal til England og aflevere deres store pige til uddannelse derovre – så de tager en uge sammen derovre, og henter ham d. 30.

Han har også fået et dejligt hjem – så jeg er meget glad og taknemmelig. Vemoden er iblandet lidt spænding også – for spændende at se, hvordan de udvikler sig. Alle 3 hjem har haft collie før – og de har besøgt hvalpene konitinuerligt. Bobbys familie ringede i går – de så ham og reserverede ham forleden, men de ville gerne lige ud og besøge ham inden de rejste – om de måtte det ? JA da, selvfølgelig. Det er jo lige sådan det skal være! super dejlig familie!!

Alle 3 hvalpe bliver på Sjælland denne gang – 2 skal gå til træning hos mig, ( den 3. i sit nærområde ) så den vemod kan vist hurtigt arbejdes væk. Jeg kommer jo til at se dem alle 3 en del – herligt!!

Der er søsat endnu et Lapinette-arrangement, og allerede nu kan jeg se det bliver super duper. Vi håber på godt vejr!!!

Casey er ovre sin løbetid, og jeg mærker tydeligt forskel – nu kommer den modning, jeg har savnet. Hun var super ved Johanna- træningen torsdag, hvor vi fik lejlighed til at lave en del LP2 øvelser – og det gik fantastisk godt. Stå og sit under gang – tjek. Felt – tjek. apport var sidste gang – men tjek. og nu kommer det fokus i FVF jeg har manglet – var helt 100 på det var modningen, der manglede, og herligt at have ret. Nu kan hun koncentrere sig længe ad gangen, og tilbyder sig konstant. MORS pige!!!!

Så blev jeg ringet op af en supersød Anita fra Århus, som havde set min hjemmeside, og var interesseret i collie. Vi fik god snak – og i går var hun og se hunde og hvalpe. Allerede inden havde hun ønsket at reservere hvalp efter Donna – men næste gang, idet hun skal bo ½ år i Kbh og læse fra feb. Så tiden er ikke til det nu. Til gengæld kan vi så ses en del i den periode – hun vil gerne med til en masse. Super duper.

Så super hun fik mulighed for at se Donnas første kuld – og de voksne hunde – og til at tage billeder. Hun er nemlig fotograf – studerer som fotojournalist på Journalisthøjskolen, og er pt. i praktik som fotograf hos Jyllandsposten. Hun havde tilbudt at tage billeder – og sikke et apparat sådan en proff har – wow!!! Der blev skudt en masse – og jeg er vildt spændt på at se dem.

Hun kommer også og deltager i Lapinette-weekenden begge dage – og tilbød igen at tage billeder. Agilitybilleder – taget af proff – WOW igen. Hvor ER vi heldige – og det bliver den colliepige som skal bo hos hende en dag, også!!

Nå – nu sover de små. Det sagde BUM for 2 minutter siden – så NU gælder det strandtur. Jeg har lavet nogle galleriet med hvalpebilleder – håber det er til at finde ud af. Savner selv at kunne kigge på dem – også tidl. kuld – og der er lidt en opgave i, at få de relevante ting med, og undgå fo meget fyld på denne side. Svært!!

Tjek dog lige mine kongeblå snerler – som storblomstrer pt. En af de smukkeste blomster, efter min mening :