Så er Smilla og Summer flyttet hjemmefra. Jeg vænner mig aldrig til det. Alle 3 hvalpe har fået super dejlige hjem, de SKAL videre – jeg har hunde nok, og er helt afklaret med det. Alt går også fint, til de nye ejere er ude at døren og er kørt – uhhhhhhhh, så savner jeg mine små pus. Det er sgu hårdt – men nok prisen for at få lov at opfostre hvalpe.

Det er jo LANG tid, hvor man har været voldsomt engageret, involveret, til tider bekymret – -og konstant er “på” for at mærke, hvordan de nu har det osv. Mange tanker tænkt for bedst mulig prægning osv. Hvis man tæller tiden fra planlægning er det jo mindst 6 mdr. hvor de har været i bevidstheden stort set hele tiden.

Det har været super dejligt, at få sms og mail efterfølgende om hvordan det går, og med masser af billeder. Det går jo godt – rigtig godt endda. Uhhh, så bliver jeg stolt alligevel – MINE små hvalpe, der bare klarer sig så fint. Dejligt smiley

Den her beskrivelse af Smilla ( dagen efter flytning ) er jeg RIGTIG glad for :

“Hun er så fantastisk. Rolig, tillidsfuld, nysgerrig, glad og så selvfølgelig fræk 😉 – Alle bukseben får en ordentlig tur. Vi er alle fire fulde af beundring over hvor cool hun er, der er ingen frygt, usikkerhed eller nervøsitet at spore…”

Lækkert!! Og så hygger hun sig i øvrigt rigtig fint med familiens Podengo, Sammy. Jeg lægger et par billeder ind på hendes side.

Summer flyttede i går ned til Ellyn – og hun havde været lidt køresyg på turen. Turen tog så også lige 1½ time til Ringsted – mod normale 40 min. Jeg var det samme igennem da jeg var i Næstved og øjenlyse. Trafikken herovre er helt tosset pt – jeg tror det skyldes Kbh er spærret af, grundet cykelløb – så går alt i stykker. Men også en glad sms derfra i aftes – og igen i morges. TAK – jeg sætter SÅ stor pris på I tager jer tid til at skrive til mig.

Nu er Bobby så tilbage – han bliver hentet på fredag, da hans familie er i Skotland pt. Meget godt også aht Donna at overgangen er lidt glidende. Hun har været/ er MEGET glad for hvalpene -og de har diet lige til den dag de flyttede( Bobby har så baren selv nu ). Nu går Bobby med alle 4 tæver for selskabs skyld, og det hygger han sig også vældigt med. Han driller dem – og de synes det er sjovt at lege med ham. Så de kan køre ham lidt træt – alle tiders.

Men det hjælper jo også en del, at det ikke er “farvel” – men på gensyn. Allerede d. 1. og 2. okt ser jeg tæverne igen. De deltager begge to – begge dage. Bobby flytter dagen før, så selv om familien havde glædet sig til de arrangementer, som er her i huset, har vi talt om det nok er bedst han er hjemme i sit nye hjem den week-end og falder til der. Til gengæld kommer de alle 3 til træning hos mig fra medio oktober. Det bliver fantastisk.

Apropos træning – så havde vi sidste gang hos Johanna i torsdags. Det kommer jeg godt nok også til at savne. Hold da fast, det har været godt. Casey var med -og gik super duper. Vi fandt ud af, at hun “fader” lidt ud i fri ved fod, når “dommer” kommanderer “højre om”, “venstre om” m.m. Hun er ellers kommet kommet til at gå rigtig godt, men næste ting at tage fat på, er så dette. Hun vil så gerne følge med i alting – det er faktisk det eneste “problem” jeg har med hende. For hold da kæ…., hun lærer hurtigt, og udfører tingene præcist og i tempo 180. Vi kan alt for at gå op i LP2, men nu skal der trænes på at der altså også kan stå en dommer i nærheden, som man ikke må hilse på osv. Casey ved godt, hun ikke må hilse på f.eks Johanna – det prøver hun heller ikke på, men når Johanna gik tæt på i feks FVF, så ville hun gerne dreje hovedet, ørerne kom lidt tilbage, og halen begyndte at logre. NOPE søster, den går ikke – uanset, hvor fint jeg synes det er, hun er skruet sådan sammen. For det synes jeg………!

Så det bruger vi vinteren på – og til morgen har jeg tilmeldt på Stjerneholdet hos Paul. Øvelserne kan vi – men der skal stabiliseres på lige præcis dette.

Vejret er fantastisk i dag, så det må være et mål i dag at få Bobby præget på blower. Målet for blowningen må være Andrea. Hun har fældet stort, og er sådan lidt klam generelt – så det er store bade-dag i dag for hende. Også for Honey!