Det har været “Store badedag” herhjemme. Både hus og 3 hunde har fået hele turen. De sidste dage har der været “to do”-liste, og så har der bare været knald på.

Gulvet er blevet skrubbet – mig ned på knæ med skurebørste og skrubbe løs med sæbe med hvidpigmentering, der er tørret støv af, skabene er ryddet op, alle tæpper m.m. vasket – og mine hundesakse sendt til slibning. Virkelig effektiv tid.

Andrea, Honey og Casey har været i bad, og har fået hele turen. Alle 3 har fældet en del, og så synes jeg det er rart at få vasket dem grundigt.

Jah – og sådan her ser en helt nedfældet steriliseret tæve ud, dagen efter hendes bad smiley :

Jah – jeg har hevet VIRKELIG meget uld af Honey, men hun ligner stadig en pelsbombe. Utroligt, hvad sådan en sterilisering kan medføre……….

Der er Casey mere pelsfattig – men hun er ved at sætte ny uld. Hendes farve er klaret op, men overtegnet vil hun altid være, og ørerne er noget lette. Men jeg er vild med den hund – synes hun er SÅ smuk. Hun er så også toplækker på alle andre måder, så det farver sikkert også mit billede af hende…….. smiley. Uhhhh. et indkald med stå hun kan lave pt – Wroooooooooooooooum, 4 ben klodsede !!!!! :

Bobbymand er her stadig – han flytter i morgen. Det bliver mærkeligt – for det første bliver min stue dobbelt så stor, for han har stadig den kæmpe hvalpegård der fylder ½ stue, for det andet kommer jeg godt nok til at savne ham.

Summer var lige forbi for et par dage siden, for ejer Ellyn kunne se, at hun savnede at lege med ligesindede. Og ja – det er sikkert rigtigt, for de har jo leget……..og leget………..og leget. Så vi aftalte en playdate, og lykkelig var de små. Tæskede rundt – vildere end nogensinde. Mor Donna hilste også på Summer – lidt spændende, for jeg har jo oplevet at tæverne nogle gange kan synes, at NU er hvalpene altså flyttede, og så skal de ikke komme rendende hjem. Men niks, Donna var lykkelig. Hele hendes krop logrede og næsen blev stukket ind i lille Summer over det hele. Åha – hvor er hun sød, altså………

Det går super med Smilla også. Udover Birgitte har meldt tilbage, så kunne en kursist også berette Smilla havde været med i banken, havde valset glad ind på glat gulv og kigget interesseret på, da møntoptælleren gik i gang 🙂 Helt iskold…. Det glæder mig jo ( Smillas mor arbejder der, så derfor var der hund med i banken ). Hun har også været med på børnenes skole osv – og syntes det var ren fest.

Bobby er nu med på stranden hver dag. Jeg vil ikke lade ham være alene hjemme – helt mutters, og så tilpasser vi bare turen ham. Han går løs – det gør de alle, når der ingen er ( er der sjældent ), og så står jeg meget stille, mens de snuser rundt osv. Det er ren fest – hans øjne skinner, og han tæsker rundt efter de store. Max ½ time – så ind i bilen igen. Så får de store den lange tur om aftenen, hvor Andreas er hjemme og kan hygge med Bobby.