Så er kræfterne tilbage efter en week-end med fart på.

I dag startede jeg nyt hvalpehold op for Sydkystens Hundeskole. 8 stk. hvalpe – hvoraf 3 er collier. De hedder så også alle 3 Lapinette til fornavn 🙂 Det er nemlig Donnas hvalpe, og hvor er jeg heldig at få lov at følge dem så tæt!!

Hvor er de fine alle 3, og jeg kan slet ikke se mig mæt på dem. Hvor udvikler de sig hurtigt altså, og alle 3 er i kategorien “smuksakker” efter min totalt objektive ( HÆ ) mening.

De er dælme også lækre mentalt. Nysgerrige og med totalt turbo og i partyhumør 🙂

Anabela fortalte familien passer en golden denne uge, og Bobby jodler rundt i ren salig glæde, og er ved at løbe livet af den stakkels rare, ældre hund 🙂 De må skille dem ad af og til, så den kan få ro.

Birgitte fortalte at de havde mødt to kæmpe leonbergere – Smilla var bare hoppet lige hen til dem og op af dem.

Og Summer oplevede jeg selv til prøverne i lørdags – partyyyyyyyyyy!!!!

De lærer også hurtigt. Jeg tror træneren på holdet kommer på arbejde i at fylde på 🙂
Mutter Donna herhjemme er også på totalt turbo i øjeblikket. Hun trænger til at lave noget, så jeg tror jeg skifter Casey ud med hende på kommende kursus i week-enden med Helle Sejer Damkjær. Hun var dælme sur over hun ikke var med i week-enden :-))). Så nu må vi i gang igen.

Jeg fandt ud af, at det kun koster en rekvisition at få påført et udenlandsk HD resultat på en eksporteret hvalp, så i dag fik jeg Trixies resultat fra Norge ført på hundeweb. Dejligt – jeg elsker “orden i tingene”!

Lige lidt billeder af de 3 øgler :

Bobby til træning. Her kigger han vist langt efter Summer……….. 🙂

Smilla…….som kigger langt efter en godbid 🙂

Summer – som vil være helt sikker på, hun kommer med på billedet 🙂

Og en masse partyyyyy!! Hold da fast, de hyggede sig!!!