Utroligt som jeg vælter mig rundt i guld-dage pt.

I dag havde nørdklubben arrangeret en kursus-dag med Helle Sejer Damkjær. Eller – de havde faktisk arrangeret i morgen også, men der skal jeg selv undervise for Sydkystens Hundeskole, så der kan jeg desværre ikke deltage.

Men SIKKE en dag!!!

Jeg har bare SÅ meget med hjem. Ny inspiration og at blive set med “nye øjne” er godt nok guld værd. Vi var 8 som deltog i dag, og vi kender alle hinanden. Så det er lige så lærerigt at følge processerne hos de andre. Mange af problemstillingerne kender man jo også selv, så der var også noget at tage med hjem.

Jeg havde Casey og Donna med. Casey er super dygtig til stort set alle øvelser, men Fri ved fod har drillet noget tid, og så er jeg kommet dertil jeg ikke længere kan slå det hen med ” at hun er jo heller ikke så gammel”. Fri ved fod som er yndlingsøvelsen, og de 3 ældre hunde herhjemme bare gør SUPER. Men de er heller ikke opsøgende ift andre hunde og mennesker. De er rigeligt tilfredse med at glo lykkeligt op mig mig. Casey elsker alt og alle, og hun vil gerne følge med i alt, så det er en ny udfordring jeg ikke har prøvet før. Vi er kommet et stk. vej – til hendes 2 LP1 prøver har hun fået hhv 9 og 8, men jeg er sgutte tilfreds. Der skal has på det nu.

Det er jeg 100 % sikker på jeg fik værktøjerne til i dag, for hun VIL gerne, og tilbyder sig ofte, men kan ikke koncentrere sig så længe ad gangen. Så bryder man af og starter igen, men hun lærer ikke rigtigt at det var forkert det hun gjorde. Så……ikke en masse detaljer, men på kort tid i dag, blev hun MEGET bedre end hun har været tidligere, og vigtigst af alt – jeg ved lige, hvor der skal sættes ind nu. FEDT!!

Donna var også med, selv om hun ikke har trænet i 4 mdr, hvor hun havde hvalpe.. Energien fejler ikke noget, så vi greb lige ned i vores sværeste øvelse – indkald med stå, som er blevet forhekset, idet hun nu selv indtager “stå” og er blevet helt umulig at kalde igennem. Ny løsning der også og lige pt GLÆDER jeg mig til de har fået sovet ud, så vi kan komme ud og i gang i morgen!!

Sikke en saltvandsinspøjtning, jeg er stadig totalt høj.

Derudover lækker frokost lavet af en nørderne og Conni gav lagkage.

I morgen står den så på undervisning for SHS – og så skal vi altså ud og prøve noget af alt det nye!!!

Mors lille blå, som da ser meget koncentreret ud, selv om jeg snakker med instruktøren.