Weekenden har budt på megen aktivitet på hundetrænerplan. Således 3 hold for SHS lørdag, og afholdelse af Fri ved Fodkursus hele søndagen.

Det kræver noget planlægning,således mine egne kræ også tilgodeses med lange lufteture og noget træning.

Jeg havde Donna og Honey med på kursus i går, og dels var de inde og give den som demodyr på skift, men da kursisterne var sust hjem, fik de så deres egen træning i hallen.

Kurset fandt sted i den indendøre hal, som SHS råder over her i vinterhalvåret, og jeg havde nøglen i går. YES mand, sikke en luksus at råde over. Da de andre var kørt, var jeg alene i kæmpe hal med gulvtæppe og bare kunne træne. DET var fedt.

Donna var helt oppe at køre. Tæskede ind i feltet og der var i hele taget godt med knald på. Stillingsskift kører allerede ret godt efter endda ret kort tids fokus.

For sjov tog jeg begge ind samtidigt på et tidspunkt, gik så væk fra feltet ned i modsatte ende, og gejlede dem lidt op : ” Hva“ så ? Er I klar ? Klar ??? Uhhhhhhh,.de var bare klar og så skrålede jeg FREMAAAAAD!!! Hold da kæft et temp. Nu var der jo konkurrence om at komme først smiley Ih, DET var sjovt, syntes de!!

Jeg har fundet en ny melodi at gå FVF til. Det fik jeg også afprøvet, og der blev skuret op så taget lettede, og så vadede vi derudaf……….FEDT!

Prøv evt. selv. Det er den her : http://www.youtube.com/watch?v=pBsQVP-Olmw

Tempomæssigt er den meget tæt på Abbas ” Take a chance on me”, men den giver en hammergod energi, efter min mening.

Lige at par billeder af de to smølfer i huset. Lillesmøft og Gammelsmølf :