Vi er totalt i træningsmode herhjemme pt. Der er dykket ned i de øvelser, som var sværest ( eller delmomenter er det faktisk bare ) og så er der lagt en plan.

Der er et par overordnede regler. Lige lidt hver dag……….og slutte når det er sjovest.

Jeg synes nogle delmomenter begynder at gå godt nu. F.eks fra stå til dæk, som Donna aldrig har fået lært ordentligt. Jeg har givet slip på det, før det var færdigt. Casey har så skullet lære det ordentligt fra start, og nu kan jeg begynde at sætte afstand på.

Feltet skulle der lidt mere fart på for Donnas vedkommende…….det er også blevet helt ok.

En ny oplevelse er at jeg ifm træning på Stjerneholdet, har oplevet noget jeg pludselig også huskede var et problem i LP2 til prøver. Nemlig starten af FVF hvis dommer står tæt på. Så står Donna lidt af og er ikke fuldt fokuseret på mig. Når vi så har gået 3 – 4 meter og er kommet “fri” af dommer, så har hun gået fint. Oplevede det ved vi gjorde klar, og Paul var dommer. Da jeg så kommanderede “plads” røg hovedet lige ned og hun hang et par meter. Åhhhh, det er da rigtigt, erindrede jeg………det oplevde jeg også ved et par prøver i 2010. Så det skal vi bare hver gang……….kun lige starten med en forstyrrende dommer, der brøler VÆRSGO`og lign.

Casey kan alt………..stort set. Eneste problem er stadig at der skal ikke mange forstyrrelser til i omgivelserne,så ryger hjernen. MEN, det er blevet MEGET bedre med “back to basic” modellen og så være 100 % konsekvent og straks afbryde, når hun så mister fokus. Vi havde de mest perfekte 30 meter FVF i dag, mens 2 børn vadede tvært over vores træningsplads. Det er jeg meget tilfreds med, alder og mentalitet taget i betragtning smiley

Vi skal nu nok få stillet træningsbehovet vinteren over. Pt træner jeg på “Stjerneholdet” og der har været så mange kurser,prøver m.m. så jeg ikke engang har kunnet deltage på det lokale hold et godt stk. tid. Det er så lidt trist.

Om en uge går noget selvtræning i gang. Dernæst træning hos Conni gennem SHS med detaljetræning m.m. i LP2/LP3. Det bliver så Donna og LP3. Johannatræninng starter også igen om lidt,og både Donna og Casey er meldt til. Vi får en super vinter. Ingen undskyldninger for ikke bare at være toptunede til foråret………

Men derfor er det så vigtigt at træne kortvarigt, effektivt og stoppe,mens det er sjovest. For vi skulle nødig køre ned,fremfor at bygge op!

Der kommer et par statusvideoer her fra dagens træning med tidens fokusøvelser :