Nu sidder jeg her igen…….bag skærmen, i bedste Jens Vejmandstil. Tror dog han var mere flittig bag sin, end jeg er her. Denne uge har været travl, men jeg er ved at være i mål og tilfredsheden er enorm.

Jeg har haft en syg dreng hjemme, med forkølelse, mavevirus og feber. Så har der været en del træning. Onsdag aften var sidste omgang på Stjerneholdet i denne omgang. Rammerne lægger meget op til, man “kører selv” og selv sætter kriterier, og så får man fællesøvelser + et par øjne/en hjælper udefra. Passer mig perfekt.

Donna og jeg har trænet detaljer, og status denne sidste gang var, at det godt nok har rykket gevaldigt. Stillingsskift er omkodet, og hun laver det super. De sidste gange har start af FVF været på, for står en dommer tæt på og siger værsgo lidt kraftigt, er hun et par meter om at være helt med mig. Det er trænet, og hun endte med at være kyskold, uanset hvad Paul fandt på. Gik med os lige ved siden af og talte undervejs………..hun værdigede ham ikke et blik. Succes!!!

Stå, sit og dæk under gang er totalt driftssikker! Nu har vi taget hul for alvor på de udlagte apporter. Jeg vil ikke stå og værebare 5 % bange for hun tager en forkert, så nu kører vi på der til den sidder lige i skabet.

Fællesøvelserne er også blevet rigtig gode. Hun har ikke trænet i en hal før dette forløb, men hun lå 4 min i dæk i onsdags, hvor jeg stillede mig ind i et rum, som ligger i hallen. Jeg valgte så at gå ud og belønne et par gange undervejs, men hun lå sikkert og stabilt. Så jeg var høj onsdag aften da jeg kørte hjem. Læg dertil til, at hun har fået meget mere tempo i diverse øvelser. Så fedt!

Så er der vasket et par hunde. Smilla og Casey,idet de skulle udstilles i dag i Dansk Collie Klub i Hårlev. Det samme skulle Brormand Rammstein og Summer.

Det er den absolut hyggeligste udstilling jeg nogen sinde har været til. Svært at sige hvorfor egentlig, men stemningen var bare så rar. Dommeren helt fantastisk sød, ringpersonalet ditto. Rigtig rart at være der.

I Lapinettelejren havde vi det i den grad også hyggeligt. Det var kaffesøstrene, som var på tur, og vi hyggede os. Birgitte var med for første gang, Lone ditto og Ellyn for første gang i mange år.

Birgitte gik i ringen med Smilla, jeg nuppede loppen Summer. Det gik fint, selv om de altså er et par lopper, og en del lydighedstræning medfører de tilbyder alt muligt…..f.eks sit og sågar smækdæk :)))) Det sidste var Summer……”stå” sagde kennelmor og så smækkede hun ned i dæk :))) Dommeren var meget betaget af det, og spurgte om hun var lydighedshund:))) Jeps, og MEGET dygtig,hun kan dække, når man siger “stå” smiley

Hun stod også pænt, men ingen tvivl om klikkertræningen i hendes hoved = tilbyde en masse, og det synes jeg faktisk er super duper, når hun nu kun er 4 mdr.

Summer fik SL, og blev 2. vinder. Smilla også SL og blev 3. vinder. Begge fik fremhævet temperamentet. Smilla havde excellent temperament, Summers kritik startede : Sweet baby with fantastic temperament”. Se, så er kennelmor glad.Også for de pæne ord om eksteriøret, men temperamentet er jo nok det jeg fokuserer mest på. Summer rendte ringen rundt med konstant logrende hale, hun havde totalt fest! Smilla så jeg desværre ikke så meget. Hun var efter mig, og jeg havde pænt travlt med at styre 1stk. loppe :))

Casey fik VG, og fik en rigtig pæn kritik. Fin krop og vinkler osv, men med for meget sort. Det “meget sort” ved jeg jo godt. Hun er en overtegnet blue merle, og det kan intet lave om på. Udstillingsstjerne bliver hun aldrig alene af den grund , men dejligt at bevægelser og krop er gode. Nu bliver hun stillet en gang mere i en åben klasse, når hun kommer i den alder, og så er det vist det. Til gengæld var hun herrenemt at handle. Står som et søm, løber som hun skal……og man kan pille, rode og rage på hende, som man vil. Dejligt!

Rammstein fik også VG. Han blev handlet af Kasper, en af Rexbrødrene :)) Det var han herregod til. Der var ro på, og Rammstein både stod og løb flot. Eneste negative i kritikken var, at der manglede lidt “fremdrift” i bevægelserne, hvilket er lidt morsomt, når man kender Rammstein. Konstant i fart rundt. Men skyldes nok netop den ro og det tempo Kasper valgte, hvilket var super godt. Havde han løbet hurtigere, var der sandsynligvis gået party party i den i stedet.

Så dejlig dag, dejlig uge, og dejlig tid :))

Smilla………..billede taget efter udstillingen, hvor hun var ude og lege med Summer. Bemærk ørerne. Jeg elsker de ører.

Summer……..også taget efter udstillingen ifm leg på plænen. her siger hun VOV. Ikke et super billede, men vi må snart lave en fotodag med de små. De vokser jo hele tiden, og der sker meget. Til hvalpetræning mandag er det alt for mørkt til at tage billeder. Hun har også super fine ører ( blandt meget andet, som jeg også er meget glad for).

Rammse fik jeg kun taget et billede af, inden mit kamera døde, og der er blitz i øjnene. Men der blev taget andre, så venter på de kommer med et bedre billede!

Så fandt jeg et Ramsteinbillede. Hjemme i sofaen igen efter veludført job. Dåseøllen venter i køleskabet,og netundertrøjen ligger over armlænet. NU skal der hygges!! Dejlige dreng!!!