For nu at starte med det sidste først : splat!! Det kunne have været overskriften for dagen i dag, som dårligt er begyndt endnu.

Det vælter ned udenfor. Rigtigt kedeligt vejr. Ingen tvivl om hundene vil hive en masse splat også med indenfor i dag.

Der er ellers allerede godt splattet herinde……….eller jeg er i al fald. Nu er sønneke endelig ved at være frisk, og det har baktusserne spottet” ” Heyyyyyyy Folks, kom med mig, vi nupper moderen i stedet” !!! Jep……..nu bor de her hos mig.

Ondt i halsen, ondt i hovedet………..og bare splattet.

Efter morgenkaffen vil jeg hive hele herligheden…………både hunde og baktusser, med på stranden. Det plejer at friske lidt op.

Men det er ikke rent skidt det hele. Jeg har fået lovning på at se en elg, hvilket har været et stort ønske i mange år. Jeg synes det er fantastisk med sådan et stort dyr,der lever vildt, og er dybt fascineret af det. Ville så gerne se det irl.

På de efterhånden mange, mange ture op gennem Sverige, har jeg målbevidst stirret efter dem stort set konstant. Der reklameres med elg safari osv hele vejen op ad E4,men niks…….de gemmer sig.

Der er også mange i Norge………..eller også ER de bare i Norge (og ikke i Sverige………tsk tsk at lokke danske turister til på den måde ) smiley. Tom viste mig et billede taget ret tæt på deres hus, hvor der stod en ordentlig flok. Der har da også været elge helt hjemme ved deres hus ( og sparket efter en af deres tidl. collier………det er så ikke så spændende ).

Nu rejser jeg til Norge, og jeg er sikker på der står en hel kortege af elge, klar til at tage imod, for at bøde på års skuffelser. MEN, jeg er garanteret at se elg…….noget af en elg. Vi skal have elg til aftensmad. Hohohooooo!!!

Turen går jo nemlig op til Trixie og fam. Tom og Siri har hvalpe nu (sheltiehvalpe ), og jeg må op og nusse lidt med dem og i hele taget bare besøge og hygge. Det blev såmænd aftalt allerede, da Trixie blev købt………der blev jeg inviteret op.

Jeannette tager også med, så det bliver ren hygge. Karin har taget fri fra job for også at kunne passe mine hunde. Uhhhhhhhhhh, verdens bedste venner altså!!!

Trixie er en fantastisk tante for de 4 små sheltiehvalpe………..se lige her :

Næste gang er det hendes tur, siger Siri………..det bliver spændende!

Jeg er også godt i gang med at “støvsuge” markedet for egnede emner til Casey. Har sendt en forespørgsel af sted. Det er rart at være i god tid, selv om der går mindst 1 år endnu.

Gimli og Silver har været i bad, hvilket er et kæmpe arbejde hver gang, men denne gang var de i gang med at storfælde.Særligt Silver……….selv dækhårene bare fløjtede af ham. Så er det bare med at smide i bad, få det løsnet og hevet af, så man ikke har nullermænd alle vegne de næste par mdr. Det pyntede, så nu er de to herrer juleklare……..