Sidste gang var emnet “splat”. Det er vi ude ovre nu. Friske, sunde og raske igen, og en masse gode oplevelser rigere smiley

Der har været travlt.Weekenden fløj af sted med først et “fri ved fod” kursus i SHS regi og så Amagerholdene søndag. Fri ved fodkurset var også overrepræsenteret af mine egne kursister her fra øen, og det var super tilfredsstillende at have tid til at dykke godt ned i Fri ved fod. Det når man simpelthen ikke på et alm. hold. Dejlig dag, men noget kold og blæsende. Det har dog også sin charme i en indendøre hal, hvor vinden rusker godt i skroget!!

Søndag eftermiddag var der møde i LAU, hvor vi har 3 nye medlemmer. Vi har fået lagt rammerne til første halvår i 2012 og jeg glæder mig allerede. Der bliver 1 større arrangement om måneden, og så er der gåture strøet lidt rundt hist og pist!! Jeg kan virkelig anbefale man tilmelder til vort Nyhedsbrev, for ikke altid kan det nå at komme i Colliebladet. Skriv I gerne vil motage Nyhedsbrevet ( som kommer pr. mail ) her : lydighed@collie.dk

Mandag var der afslutning på hvalpeholdet, og det har virkelig været en fornøjelse. Det har været lidt mørkt, fordi flertallet foretrak hverdagsaften, så der er trænet i gadelampernes skær. Mit D kuld har været meldt til, og er mødt op gang på gang. Det har været fantastisk at følge dem. Summer vandt vores “challenge”, som de fik for en af de første gange. Send hunden ud og rundt om en pind MED HÆNDERNE PÅ RYGGEN. Den med længst afstand vandt ( og man havde max 3 kommandoer ). Summer vandt overbevisende. Smilla viste til gengæld en fiks og færdig elefant meget overbevisende. Det var så desværre ikke aftenens challenge,men det er sgu flot. Nu har vi en aftale om jeg skal på besøg med et videokamera, for det skal foreviges.

Jeg laver fortsætterhold i Greve vinteren over, for der accepteres ikke vinterpause 🙂 Det er generelt for alle holdene. Fedt!!!

På vej hjem fra hvalpeholdet tikkede en sms ind……….nu havde Trixie fået broncemærke i agility. SÅDAN!!!! Hamrende flot!! Det bliver spændende at følge dem. Planen var/er jo ellers at ambitionerne skal leves ud med husets sheltie Astra, meeeeen, der bliver jo trænet med Trixie, og det jeg så i sommers var dælme flot. Så mon de kan lade være med at stille til prøver ??? Det lader ikke til det :))

Mandag var så også dagen, hvor jeg vandt en fotokokurrence med det billede, som ligger på forsiden her nu. Herligt!!

Bobby var forbi til vask i går, og det var SÅ hyggeligt. Han er godt nok en lækker dreng. SÅ glad, tryg og tager al i stiv pote. Vask, blow…………tjah, havde ingen effekt på ham. Da jeg gik i gang med klipperiet faldt han i søvn mens jeg klippede ører indvendigt. Han har også masser af leg og også “kampleg”,men super slukknap. Det er så dejligt at se det man håbede på med et kuld, bare allerede er der. Hos dem alle 3.

Jeg er dermed også rigtig glad for at have fået grønt lys for at bruge D kuldets halvbror Sydney på Casey, når hun skal have hvalpe om 1 til 1½ år. Jeg er tidligt ude……..yes, men det kan jeg godt lide. Der skal være ro omkring valg af hanhund, og ikke være i sidste øjeblik. Hmmmmm, sådan har det egentig altid været. Eros var også på plads 1 år før, og Kando det samme…….

Jeg har lagt nogle billeder af Bobby ind i et nyt lille fotoalbum med hans navn på. Her er dog lige en lille smagsprøve. Det er taget det ene sekund han stod stille :))))

Her ses resten af billedene : http://hvalpe.lapinette.dk/#18.9