Fra at ligne en hund på 14 år, på stive ben, langsom gang………og nægte at gå udenfor matriklen ( og sove rigtigt meget ), er Andrea nu ændret til at ligne en 10 årig ( hun er 6 ) ;o)

Hun er fortsat meget øm, og mine gode venner og hvalpekøbere om hjørnet, bestilte på eget initiativ en omgang massage til hendes muligvis vældigt ømme muskler.

Her til aften kom så en dygtig massør forbi…….Maja.

Hun kom aldrig til at massere muskler. Andrea ville meget gerne håndteres, men var MEGET øm. Maja fandt hurtigt et stort bid, hvor der ikke var hul, men hvor vævet var trykket og meget hævet. 10 cm. lang……ca. 5 cm bredt. Det var på Andreas brystkasse ( og uhh, jeg mærkede det også.. )

Andrea blev gennemgået, og i lysken var et bid mere på samme måde. Trykket væk og hævelse.

Jeg fandt et lign. på siden af hende,……….og til sidst fandt Maja endnu en “tand” på hendes bagparti.

Hun er blevet tygget rigtig godt og grundigt i, og primært på brystkasse og på maven.

Det stemmer fuldstændig overens med, hvad jeg så. Hun blev væltet om på ryggen ( og overgav sig ), og den bed løs i hende, trods dette tydelige tegn på underkastelse.

I forvejen er det sygt, når en hanhund overfalder en tæve……….men at så blive ved, når hun ligger ned ??? MEGA sygt!!

Maja måtte opgave at massere noget som helst, for Andrea er simpelthen alt for øm. Jeg har givet hende metacam fra hun kom hjem, og det er jeg glad for. Jeg er også glad for jeg besluttede at vente med at børste m.m………..og bare klippede bidsåret på skulderen frit. Hun skal have ro til at læges.

Det er ikke rigtigt noget at rende til dyrlæge med, synes jeg………han/hun kan jo ikke gøre noget. Sårene renser og holder jeg selv……og de trykkede partier med hævelser, kan kun tiden klare.

Men jeg er selvfølgelig opmærksom og tager af sted, fluks der skulle vise sig et andet billede.

Hun har været igennem en hakkemaskine simpelthen. Tror da pokker hun løb som en tosset…….når den blev ved trods hendes tydelige signal om overgivelse.

Nå. Men det gjorde jo bare det samme som dens ejer kort efter………han væltede også et noget mindre individ af hunkøn ned på jorden, og holdte hende nede og angreb hende igen og igen ( verbalt ).

Så hvad fatter gør, er altid det rigtige…………..eller noed!

Sygt!

Tak til Jeannette og Karin for besøg af super massør, der meget konkret fandt alle skader frem.

Jeg har også fået blomster i dag……….og chokolade………..og en gave af Pia, for hjælp med hvalpefødsel.

TUSINDE tak!!! Det havde I bestemt ikke behøvet, men jeg indrømmer bestemt, at jeg er vildt glad for det!!