Tiden går stærkt, og 9 dage siden update ??

Der har været knald på, og hjemmeside har været prioriteret ret langt ned i bunken.

Jeg tror næsten nyhederne må tages i punktform :

1. Jeg har fået en side færdig om hundetræning, startende op i marts. Der er allerede skrevet en del op til holdene, inden den overhovedet er annonceret. Der kommer link på forsiden.

2. Træningen af husest egne kræ går SUPER!! Udover egne små sessions, havde Karin og jeg en super træningsgang i tirsdags, hvor samtlige hunde tydeligt rykker. Det er meget tilfredsstillende.

3. Tjah, hvor mange timer jeg mon har brugt på LAU arbejde den sidste tid ?? MANGE. Har også været nødt til at drosle lidt ned, men collie klubbens off. LP og rallyprøver ligger nu på hundeweb. Det bliver 19. maj. Meld endelig til!!!

4.2012 byder også på flere gåture, spindeeftermidag i DKKs lokaler, UHM,instinkttest, LP kursus…….og………vi har masser på programmet. Sidder DU derude og vil gerne have en mail omkring tilmelding/reminder omkring de enkelte arrangementer, så skriv til lydighed@collie.dk

5. “Årets lydigheds og rallyhunde” er fundet, og skal kåres på første udstiling i DCK regi i marts. 2 hunde herfra er imellem, og Cloie er også. Der er fundet sponsorer til præmier, og nogle har selv meldt sig. Det bliver den rene gavefest :o)

6. Chico er flyttet “hjem” for en periode, idet hans familie er hårdt ramt pt. Jeg hjælper ALTID gerne hvalpene herfra, hvis der er behov…….og jeg har plads. Jeg kan have svært ved at hjælpe flere på en gang, eller hvis der er løbetid herhjemme. Men det går forrygende med Chico. Dælme en dejlig dreng altså!! Han går med hele flokken uden problemer, og er virkelig en stornusser. Som at have 2 * Silver :o)

Her er hele flokken på en strandtur!!

7. Træningen på holdene herude er virkelig en tilfredsstillelse.Super hold, og kursisterne super gode til at hjælpe og inspirere hinanden. Egentlig er leg ikke en del af træningen, når først vi er ovre hvalpeholdene……..men man kan jo komme til det :o) Her er det Smilla, Cloie og Pippi. Smilla er den yngste, zoble som de andre 2 jagter ( og hun nyder det :o) ). Lidt sjovt at hun er halvsøster til Pippis ( den tri ) mormor :o)

Smilla er så datter af Donna, og Cloie af Andrea. SKÆGT at se 2.generation af huset give den gas her smiley

Nåh ja, så har jeg da også lige haft fødselsdag, hvilket blev fejret et par dage før dagen, men børn, bror og gode venner. Rigtig hyggelig aften!

Fremtiden ser ud til at blive lige så travl og intens, og det er også fint! Jeg glæder mig til det hele.

En god nyhed tikkede ind i går. Trixie havde været til sin første agilitykonkurrrence i klasse 1. Godt nok uofficiel, for hun er stadig meget ung og der er knald på, så aldrig til at vide, hvor meget kontrol man har ( hæ, kender jeg godt fra søster :o) ),så det var for at prøve det. Men det var gået forrygende, og hun havde gjort det super godt. Havde den været officiel havde sølvmærket været hjemme.

Jeg er SÅ stolt af Trixie og Siri. Jeg er også ved at lure Siri……for jeg hører ikke længere om hvad de skal. Pludselig tikker der så mails ind, om at de har været til en hel masse. Broncemærket fik Trixie jo kort før jul :o) Jeg vil godt æde en gammel hat på, at lige om lidt “kom” Siri til at melde til en off. og så er det sølvmærke i hus!

Der er fart på i Norge. På både den ene og den anden måde :o))) KÆMPE til lykke