Jeg har gang i et lidt større projekt. Handler om at få lagt alle mine billeder over i mine gallerier her på dette site.

Jeg er sikker på at med mit held, er computeret pludselig død………og dermed alle billeder væk. Ville være ret surt!

Nå, men apropos held ( eller uheld ), så er der opstået en situation herhjemme, som jeg troede var forbeholdt labrador ejere. Glemmer aldrig en dyrlæge i Vejle, da jeg var barn…….og som mine forældre konsulterede, når en af vore hunde dengang var syge. Han havde et helt skab med ting i venteværelset. Fantastiske ting…………bolde, fiskekroge, dimser, dingenoter og himstregimser. Alt sammen hevet ud af maverne på forslugne hunde og katte. En imponerende samling.

Nu tror jeg ikke min nuværende dyrlæge har sådan et skab, men ellers kunne samlingen givet forøges i morgen.

Gimli har haft det skidt i et par dage. Startede natten mellem fredag og lørdag. Han kastede op……….MEGET. Vand til sidst…….og det blev ved. Vi var nok oppe på 15 gange i al fald. Derudover havde han tydelige mavesmerter. Nå, der er så meget virus……….så tålmodighed er en dyd, og når det lægger sig, tilbyder man vand……..og lidt havresuppe. Så det an lidt op ad dagen, og ind imellem havde han det fint. Han fik det også lidt skidt af og til…….stillede sig i legebuk positionen, som indikerer mavesmerter og lagde sig om på ryggen med 4 ben lige i vejret. Ligner ham heller ikke……

Han drak så noget vand sidst på dagen, og jeg krydsede fingre for “det var det”. Det var det ikke………en meget urolig nat ventede. Han småpev også af og til, så da det blev morgen pakkede jeg bilen og så kørte vi til Ølby og Nina.

Frygteligt vejr at køre i……..mega glat her på Amager og slet ikke ryddet. På Ishøjegnen var der decideret snestorm.

Nå, men frem kom vi…..og et røntgenbillede viste en dims i Gimlis tarme. Givet metal ud fra “tætheden” på billedet. Vel 1,5 cm lang og lidt småspids. Kunne minde om spidsen af en kuglepen i facon…….måske…….?

Hvordan han har spist den er en gåde. I princippet kan den også have cyklet rundt i systemet længe……..måneder for den sags skyld, men nu sidder den så det gør ondt.

Dagen i dag er gået med parafinolie og havregrød. Nogle gange er det kommet op igen, nogle gange er det blevet nede. Nu skal vi til røntgen igen i morgen, og sidder dimsen som i dag, må han under kniven. Akkeja………stakkels Gimli!!!

Men han er mere rolig nu. Har også fået smertestillende………men helt anden ro i blikket, og sover roligt. Måske den har flyttet på sig ? Han vil dog stadig intet spise, så jeg har måttet tvangsfodre.

Resten af flokken har fået sine ture og de to blå en ordentlig legetur.

Der er opdateret under “gallerier”. Vinterbilleder 2011/2012 er bl.a nye. Men der er også lagt billeder ind under de eksisterende gallerier.