Nogle hårde døgn er nu vel overstået.

Gimli KOM under kniven. De nye røntgenbilleder viste at “dimsen” ikke havde rykket sig overhovedet. Derudover kunne man se at tarmen omkring havde ændret farve. Den var lysere end de øvrige tarmen, og det er et skidt tegn. Den er simpelthen døende, nok grundet manglende blodtilførsel.

Jeg var godt klar over det ville ende med operation, da jeg tog hjemmefra. Han havde perioder, hvor han havde det ok, men i det store og hele var der ikke den vilde forbedring.

Jeg var dårligt ude af døren, før han blev opereret. Det skulle gå stærk…….

Et par timer senere ringede dyrlægen, at nu var operationen overstået, og hun kunne dælme godt forstå han havde ondt. De havde fundet et øremærke i tarmen, som blokerede det hele. Det sad simpethen i spænd. Jeg blev først forvirret……..øremærke ? Ørering ? Havde røntgenbilledet på nethinden, af metaldims. Men det man kunne se der, var en metaldims INDEN i øremærket…..derudover 3*4 cm plastic udenpå………Wow………..

Da jeg havde lagt på, overvejede jeg hvor han kunne have fundet det. Og vi har jo haft sådanne i huset. Hundene får af og til et helt fårehoved, og der sidder sådanne i ørerne. Men de klippes jo pænt af, inden hundene får dem……….og det er ca. 1 måned siden de sidst fik sådan et.

Kunne han have fundet et på strandene, hvor vi går……..og hvor der også går hhv får, køer og geder ?? Jeg ved det ikke.

Sidst de fik et fårehoved, pillede jeg øremærkerne af, og lagde dem på havebordet. Det har sikkert lugtet af får, så en lille hurtig snack, han måske har hentet sig ? Synes jeg har smidt dem ud siden…….men var det 1 eller 2 ? Arrrghh, kan ikke huske det. Havde ALDRIG troet nogen hunde her, kunne finde på at æde stor plasticdims, fordi den lugtede af dyr. Men………jo. Det er i al fald sket, uanset hvor han så har fundet den. Mest sandsynligt er det vel en af dem herhjemme, og så har den boet i maven 1 måneds tid. Tænk, der har intet været at mærke på ham, før de sidste 3 dage her. God appetit og normal mave. Vildt!

Der blev ringet 07.30 i morges, at han havde det godt, havde spist og tisset og kunne hentes. Han skulle bo der 1 døgn, og konkret var vet. sygeplejersken hos ham hele natten. Det er et kritisk døgn…….hvis nu noget af tarmen alligevel beslutter sig for at dø. Men heldigvis er det hele gået godt.

Han virker glad og lidt træt, og MEGET sulten :o) SKØNT, at have ham hjemme igen.

Slået ud af et øremærke…….fårets hævn fra “den anden side” :o)

Nu står den så på havregrød hos mor fører i 3 mdr. Det var en månedsløn, der røg der……..men sådan er det! At se ham nu, er det hele værd!

Her et billede af dimsen ( nu delt i 2 ), som har boet i Gimlis mave. Stakkels ham :o(