Det går godt med Gimli smiley

Nu er vi på 5. dagen siden operation, og han er glad og egentlig meget som sig selv. Såret væsker noget, men jeg er jo i rimelig træning fra Donnas omgang, så han er udstyret med mine gamle T shirts, tilpasset ham….med kllippede huller til halsbåndet. Så kan han heller ikke slikke i såret, hvad han prøvede den første dag.

Men ellers ser det pænt ud. Jeg renser nogle gange hver dag, og så får det Jens Eslaus ( dyrlæge på Kbh Dyrehospital,og syede Donna ) mirakelcreme, som jeg har købt et lager af.

Hans mave fungerer også………der er gennemløb.Han får så a/d dåsemad, og der kommer ud af den anden ende er endnu ikke helt fast, men det er så kun en gang dagligt, så det er ikke fordi det løber lige igennem.

De andre vovser trives også. Andrea er højløbsk,og det påvirker hele flokken. Tæverne er alle noget fjollede. Chico MEGET forelsket, men faktisk ikke så meget i sin mor. Det er mest Donna……..

Han får heller ikke lov at nærme sig sin mor. Prøver han forsigtigt at snuse, får han prompte reaktionen ” SKRID”, hvorefter hun svanser hen til Silver, smider halen til side og gør sig til.

Af den grund går de begge sammen, når jeg er her. Jeg er ikke bange for de skal finde på noget. Når jeg ikke er hjemme ( eller optaget ), bliver de selvfølgelig lukket hver for sig.

Men sjovt, som naturen indretter sig. Jeg tror ikke Andrea ved det er hendes søn……eller han at Andrea er hans mor. Men de må kunne lugte (?) at det er “no go” ?? Gimli er i øvrigt også helt uinteresseret i Andrea…..har han altid været, mens han er helt oppe og køre, når Donna er i løb. Så er Silver til gengæld ligeglad, hvor han er helt vild med Andrea. Sjovt, de vælger partner på den måde…..

Vi går nogle lange formiddagsture disse dage. Naturen er pragtfuld derude, og hundene elsker det!! Jeg tager lidt billeder hver gang, og de ryger ind på gallerisiden under “vinterbilleder 2011/2012 “.

Vi træner også, og der er god udvikling over hele linien. Chico bliver også trænet, og han er super lækker at træne med. Det er jo så ret meget back to basic, men han vil gerne. I går blev han hevet ind på søsters træningshold i indendøre hal med MEGET lifligt duftende gulvtæppe og flere fremmede hunde i hallen.

De første 2 minutter var han meget interesseret i alle hundene, men så legede jeg med ham, og så fik jeg fokus. Derefter var han også interesseret i godbidder, og arbejdede faktisk rigtig fornuftigt. Han kan “plads” nu, og gå pæn lineføring med lidt lokning. Han kan sit/dæk og twist kan han også. “stå” er også pænt på plads. Så jeg er sikker på han nok skal gøre det fint til udstilling d. 3.marts. Det er det vi skal bruge det til………men kontakt kan jo trænes alle steder :o) Rart at mærke, at det nok skal gå.

I morgen er der spindedag i DCK regi. Der har desværre ikke meldt sig så mange som håbet, men jeg er sikker på vi får en fin dag!! Jeg glæder mig.

I dag har jeg været nede og hente nøglen, og på vej hjem hentede jeg en masse sponsorgaver til Årets LP og rallyhunde. Der sker en masse i DCK regi i den kommende tid!! Det glæder jeg mig til!