Der er forår i luften i dag. Flot sol, og man kan ligefrem mærke den luner i ansigtet. Ih, hvor vi trænger til den slags!!

Jeg er blevet smittet med noget mavestads, og er nu på 4. dag mavesyg. Men det forhindrer ikke, at der grundlæggende er en masse ting at glæde sig over, og det gør jeg!!

Træningen med vapserne går godt, synes jeg. Noget tyder på at nødden er knækket med Donna og de udlagte apporter. Hun har haft en forkærlighed for den venstre, men satte jeg 2 skåle ud med guffer og dirigerede,så havde hun ingen fejl overhovedet. Så hun forstår dirigeringen. Jamen, hvad skete så ?

Har jo trænet det hele i delelementer, men alligvel kunne hun gøre forkert ( men visse dage var det alligevel rigtigt ??).

Så gik det op for mig, at det var “ståen” der drillede. Det at jeg stillede mig foran,og forventede andet af hende, end stå, sit og dæk under gang, medførte hun blev usikker. Når jeg så kommanderede, løb hun trods kroppen skreg NEEEJ,jeg skal blive stående………og så medførte den konflikt i Donna, at hun tog et sikkert kort…..nemlig venstre apport, som hun helst henter. Hjernen slog lidt fra.

Så efter at have trænet ståen med en masse variation, og pillet et ellers rimeligt cementeret billede ud af nethinden på hende, lader det til hun har overskud til at høre, hvad jeg egentlig dirigerer. Hun lavede den flot 3 gange til trænings i tirsdags uden mindste tøven. Fedt!!!

Jo flere hunde jeg får trænet, og flere jeg har mellem hænderne på mine hold, jo mere ser jeg vigtigheden af at man kan læse hunden. Der er ikke 2 hunde,som er ens og skal håndteres ens.

Apropos hold, er der annonceret opstart af nye hold i marts,og det vælter ind med tilmeldinger. Det er ganske overvældende. Noget tyder på at 2 af holdene skal deles op, så der bliver 4 i stedet.

Hele 9 collier er meldt til. Det bliver også spændende!! Heraf 4 Lapinetter.

4.marts er der afslutning på de eksisterende hold, og LP1/ LP2 holdet får en uoff.prøve. Der er hyret dommer, der sættes ring og telt op, og en flot præmie er indkøbt. Jeg glæder mig helt vildt. 4 ud af 7 skal ud til off.prøver indenfor de næste mdr, og de er klar i mine øjne!! Super træning de får prøvet forløbet inden.

Jeg glæder mig til at følge dem……..og tager også ud til de off. prøver og ser med.

Dagen inden, nemlig d. 3 marts er der udstilling i DCK,og 3 hvalpe herfra er meldt til. 2 af dem skal jeg i ringen med. Jeg har allerede sommerfugle i maven. Skørt…..men det er bare ikke min hjemmebane.

Donna og Casey er til gengæld nu meldt til en del LP2 og LP3 prøver. Dem glæder jeg mig til,også selv om jeg tror Donna måske skal bruge et par prøver på lige at komme i prøveform igen. Hun har jo intet lavet hele sidste år, hvor hun fik hvalpe. Vi må se………men jeg glæder mig!!