Så er roen ved at sænke sig :o) Så småt………..

Efter en weekend med så meget drøn på, tager det altid lige et par dage at lande igen, og så nå de bunker husarbejde, der venter.

Jeannette og Cloie var forbi i går, og få taget et billede………så nu er Cloie også at finde på “news” siden smiley. Jeg er ret stolt af de to blå………de er jo faktisk ikke så gamle. Resutaterne opnået mellem 1 og 1½ år.

Jeg har fået trænet godt de sidste dage med Donna og Casey. Rigtig rart at have tid/overskud ( har været meget syg den sidste tid også ) til en kontinuerlig proces. Donna er bare MUMS at træne med. Ih, hvor er det rart at have hende mellem fingrene igen for alvor. Sidste år gik jo primært med barselsorlov for hendes vedkommende,og eftersom jeg vidste den ville komme fra ca. maj………så trænede jeg heller ikke noget videre inden da.

Jeg elsker det kræ…..simpelthen. Både når vi arbejder, og når vi ikke gør :o)

Casey er også lækker at træne med. Vi er ved at være LP2 klar. Hun kan alle øvelserne, og konkret er feltet dælme super! Det som er spændende med hende, er stabiliteten. MEN der er det så jeg skal huske alderen……….mor Andrea modnede sent, og det gør hendes hvalpe også. Så jeg skal bare give plads til den proces. Men lige pt. arbejder hun super.

Vi fik en lektie hos træner Johanna…….på kommandoen “atjuu” skal hunden løbe hen til en boks kleenex og hiv en serviet op, og bringe tilbage til fører. Skægt……..og jeg indrømmer blankt at jeg elsker at træne sådanne ting ind mellem al lydigheden.

Jeg erfarede hurtigt at mine hunde kan synes det er lidt klamt med sådan en tør serviet i munden. Casey især……..smaskede og slikkede sig om munden, ligesom når de har fået hår i munden :o) Så de skal læreat bære den yderst i munden i tænderne, så den ikke kommer i kontakt med tungen, for så går den refleks i gang.

Helt typisk tog det Donna 5 min………..så kunne hun den færdige øvelse. Hun er så tæske hurtig til sådan noget. Casey kan med en stofserviet……efter 5 min. Hun skal lære at TÆNKE inden hun samler op, så hun får den anbragt rigtigt. Den arbejder vi videre med i dag……….I går blev jeg så begejstret over lydighedstræningen at vi ikke nåede den.

Her er Donna :

I dag står den på lidt mere gulvvask……det har regnet i nat, og det ses på mit gulv. I eftermiddag er der så selvtræning med at hold colliefolk. Fedt, at bruge hinanden………..!!

Jeg vil lige reklamerre for en LP1 workshop 24.marts, som afholdes i Greve indendøre i en hal. Arrangeret af Dansk Collie Klub, så derfor har collier fortrinsret, MEN der kan fyldes op med andre racer også ( ved at nogle fra mine hold læser med :o) )

Læs mere under aktiviteter her : http://collie.dk/gen/forside_frame.htm