Dage som disse kan man slet ikke få nok af. Flot, flot sol og masser af frisk luft. Foråret ER der……….jeg er sikker!! :o)

Morgenturene på stranden er umærkeligt blevet længere og længere………i dag var den på næsten 1½ time. Ingen af os har lyst til at skulle hjem. Konkret er der også en vis blå dame, som har MEGET travlt med at jage ænder. Hun løber,løber og løber……..og det er ikke noget med at skræmme dem op eller lign. Næh, de kan flyve 100 meter oppe i luften og være små prikker. Hun simpelthen styrter afsted.

Jeg har ordnet en masse praktiske ting. Sået tomater, renset tagrender og renset hele haven for kødbensrester og lign. Ryddet en masse op osv. Fedt!

Donna var i bad i går, hvilket man måske kan se her, hvor hendes poter dog bærer præg af gåtur :

Hun er blevet så fin i pelsen igen, efter hvalpefødsel m.m. Hvalpene er nu 7 mdr, så synes faktisk det er gået hurtigt med hende.

I dag gik turen til Værløse for at besøge Donnas søster Luna og mor Alice. Som altid totalt hyggeligt!!! Luna ligner sig selv………hvilket så i øvrigt er at ligne mor Honey meget :o)

Dejlige pige……….og vi var også ude og gå en tur i Hareskoven. Det var skægt………ikke mange meter uden Luna lavede mega rejehop og var på musejagt. I perioder har hun fanget en mus på hver eneste gåtur, fortalte Alice. Det gjorde hun ikke i dag, men hun var godt nok på dupperne :o)

Luna har også fået en kat. En blå skønhed……..en hankat. Også sjovt at se. Hun er meget knyttet til den, og virker nærmest som om det er hendes hvalp. Da han endelig mente han skulle stå op, fulgte hun ham hele tiden. SÅ cute!

Smukke Luna………….med super lækker blå himmel!

Gimli har det ikke så godt. Han er generelt lidt utilfreds herhjemme.Småbrummer ( ikke knurrer, mere sådan brokkeri )når de andre hunde går omkring. Ligger en del…….. De sidste 14 dage har jeg kunnet observere han ikke går så godt mere. Hovedet hænger nærmest nede mellem skulderbladene og hovedet hælder lidt mod venstre. Helt klart han kompenserer for noget, der gør ondt i ryggen.

Såeh……….nu er vi der nok. Metacam fra i dag…………så håber jeg han får det bedre på det og kan holde den gående et godt stk. tid.

Derudover er han glad. Spiser godt, vil gerne lege lidt med mig og opfordrer også til det ved at komme med sine pivebolde m.m. Går fint med på gåturene og men han går dem. Han løber ikke noget videre mere. Han er også et totalt nussedyr……..elsker at ligge i arm og bare nusse.

Når nu man ved han har spondylose i hele ryggen, så er det jo klart det der begynder at spøge. Noget rigtig godylt lo…! Og intet andet at gøre end at knalde smertestillende i ham ( + hans seraquinpiller ).

Nu lukker han ene øje lidt i på billedet,hvilket skyldes vinden……..men som får ham til at se endnu mere sølle ud. Men tjek kropsholdningen………..hovedet nede og så går han skævt med hele kroppen. Han går sådan her det meste af tiden nu.

I morgen kommer Ellyn og Summer. Så skal vi træne hverdagstræning. Summer ELSKER alle mennesker, hunde, børn…….jah alt! Det i en grad så hun kaster sig ud for at hilse på alle forbipasserende, og det vil Ellyn gerne have lidt styr på. Så i morgen får den gode Summer kennelmors konsekvente hånd at mærke :o)))

Ingen nåde………vi kan ikke have hun hiver rundt med sin ejer på den måde. Mange ting kan man klikke og belønne sig fra. Det duer ikke her ( jo, efter konsekvensen ).

Det bliver hyggeligt!! Glæder mig til at se den lille livsglade bandit igen! Hun er ellers noget såret, efter at have fået skåret den ene trædepude helt op, af noget affald som nogle idioter har smidt. Ihhhh, hvor er jeg træt af det. Flasker, dåser………..osv smides i stor stil rundt omkring. Har en af kommunens plæneklippere været over sådan en dåse, er resterne sindssygt skarpe og kan snildt skære rigtigt grimme sår i små hundepoter. GRRRRRRRRRR!!!! smiley