Det har været travle dage. Jeg kan dårligt huske alt det vi har lavet smiley

Midt i sidste uge var Casey billigt til salg. Der hvor hjernen normalt opholder sig, fløj 2 små ænder rundt og rappede løs. Hun kunne ikke koncentrere sig så længe, og var under klar påvirkning af hormoner. Både Donna og Andrea har lige været i løb, og det er seks mdr siden Casey var……..men hun er ikke kommet det endnu. Men hun opfører sig næsten værre end en hanhund…….

Nå. Var ude og træne tirsdag ( tror jeg det var ), hvor jeg blev irriteret, kunne jeg mærke. Det er så absurd………har 3 hunde, der går super fri ved fod. Det er klart Caseys ( og min ) dårligste øvelse. Gost, hun keder sig………og afledes let. Går jeg langsom gang, er hun totalt på……..men går jeg alm, går hun fint et et par vendinger, og så …..jah…….hun står ikke af, men fokus ryger lidt, synes jeg.

Fik en lille opsang af vennerne………for jeg ender altid med at sige ” jaaaah, hun går bare ikke som Donna”. Og nej……..det gør hun ikke, men Donna er også noget helt særligt for mig i den øvelse. Jeg ved lige hvor jeg har hende og hun elsker det. Casey elsker ikke fri ved fod. Til gengæld er hun bedste hund i alt andet…….. Totalt dækfast………vi har været oppe på 4 min. Feltet siger wroooooooooooum, Knald………så står hun der. Stillingsskift er super præcist………søget sikkert. Jamen…….luksusproblem. Jeg skal skamme mig, tror jeg……..smiley

Nuppede en video. Ikke super, men heller ikke så ringe, som jeg går og tror.

Torsdag var vi så til træning hos Johanna………og det startede med fællessit 1 minut, var hun bare sad. Derefter dæk 2 min. Hun lå som et søm……….og så gik hun ellers fantastisk resten af tiden. Jeg var HELT høj!!!Blikket veg ikke fra mig og hun var bare sk… god altså. Også i fri ved fod……….undtagen lige til allersidst, hvilket er ok.

Elsker i hele taget træning hos Johanna……….og efter nu en hel vinter i en hal, kommer vi på græs fra næste gang. GLÆDER mig!!

I går indbød LAU i collieklubben ( hvor jeg indgår ) til en LP1 workshop for collier. Det lod vente på sig med tilmeldinger………..og jah, det var min ide, og også der skammede jeg mig lidt……….for det var nok skudt godt og sikkert forbi nogen som helst målgrupper.

Men så kom de…………9 stk. Dog 4 afbud på dagen, men 5 glade førere med collier mødte op, og det var virkelig en fornøjelse. Smilla ( hvalp herfra ) var med, og hende og fører Birgitte fik virkelig nørdet LP1. Det gik også rigtig godt, så jeg ud af øjenkrogen.

Derudover var der en svensk pige, som var flyttet til DK………og Henning, som har en collie i A klassen i DCH, og gerne ville prøve “det der LP”.

Så var Lone m. Kashmir med……..som også træner her og Lene med Nelson.

Det var en KANON dag. Vi startede med Helle/ Ginger gik en LP1. Jeg var dommeren, og Susanne fortalte ude på siden, hvad som foregik. Der var overraskende mange spørgsmål, og det var rigtigt godt vi sådan viste dem, hvad det “er”. Meget nemmere at få billeder på, fremfor at forholde sig til forklaringer.

Så var der arbejdsstationer, med aftale om at rotere………men der blev nørdet og knoklet så hurtigt gik der “rigtig” workshop i den. Der blev knoklet, overvejet og lagt strategier. Vi havde forskellige tricks med, hvis tiden var lang…….det fik vi faktisk slet ikke brug for.

Det endte op med 2 meldte ud, de ville tilmelde sig nærmeste prøve………og resten er også på vej. SÅ fedt med nye legekammerater på banerne. Vi fik også meget positiv feedback, så det var super oplevelse for alle, tror jeg.

Ugen har budt på et spændende foredrag på 3 timer om hundes tænder v. Jens Ruhnau, som jo virkelig er en kapacitet. Kæft, det var spændende……..og han var super formidler. Nu har jeg bare så meget tjek på overbid, krydsbid, underbid, præmularer, brækkede tænder, korrigeringer osv. Det var Lone ( m. førnævnte Kashmir ), som havde vundet 2 billetter og så kom jeg med. På vej ud, fik alle en goodybag. Deri lå bl.a gavekort på gratis tandeftersyn af værdi 600 kr. Wow, hvor flot. Nu skal jeg så have valgt en ud til den tur :o)

Ugen har også budt på strandtur med Joey……..som bor i Dragør, hvor jeg går tur hver morgen. Hans ejer er min “gamle” musikerkollega Emilie, som pludselig meddelte for ca. 15 mdr. siden at hun havde købt collie. Hun havde hørt mig fortælle om mine hunde i orksteret……og da deres gamle hund døde, skulle det bare være en collie. Ih, så er tiden gået……..og gået……..men endelig mødtes vi så. Super dejligt. Alle 7 hunde tæskede løse rundt på stranden og havde det bare herligt. Især syntes Joey at Casey var spændende. Så hun jagtede flyvende ænder……..og han jagtede hende :o))

Jah, og apropos alle de collier, som givet er “derude”, træner og er dygtige……og som vi mødte en del af i går, så træner Joey og Emilie også rally på fulde omdrejninger, og han er rigtig dygtig, siger hun. Super!!

Casey efter ænder………..Joey efter Casey :o)

Både i går ( efter workshop ) og i dag stod den så på træning herude hos “mig selv”. Som sædvanlig en fornøjelse. Vejret var jo aldeles fantastisk, så er lidt rød i krydderen nu.

Det har været en hård weekend, så i morgen ser jeg frem til lidt selvtræning med egne kræ, gulvvask……….og at strikke. En rigtig hjemmedag……..

Tirsdag kommer Bassie så på besøg og næste weekend skal jeg passe Summer. Man kan sige meget………men jeg keder mig ikke :o)