Caseys 2 små rappende ænder i øverste etage, er flyttet. Jeg savner dem ikke….det indrømmer jeg. Jeg glæder mig for vildt over Casey pt. Nøjs, hvor er hun fed at arbejde med. Apporten, som har drilet lidt er totalt på plads ( hun havde fået for vane at når jeg tog den fra hendes mund, så rejste hun sig og bakkede væk ). Alt andet går super, og hun er bare så meget ”på” mig.

Jeg tror simpelthen de ældre tævers løbetid, fik hendes hjerne til at stå lidt af……….og nu er den tilbage. Fedt!!

Jeg har haft et par træningssessions med hende og Donna den sidste uge, hvor jeg er gået ind jodlende og lykkelig. Ting, vi har arbejdet med er på plads. F.eks stå/sit skiftet i stilingsskift. Besluttede at bruge kosteskaftmodellen, og præsenterede den også på mit LP1/LP2 træningshold. Det var den rigtige beslutning. Var ude på 10 meter med Casey sidst, hvor hun stadig laver stå til sit baglæns. YES!! Donna har det haft samme gode effekt på.

Karin og Kenzo har bøvlet med det samme, og til træning i lørdags, havde de også fået nakket det problem med metoden. Herligt!!

Så jeg GLÆDER mig til prøvesæsonen så småt er gået i gang nu. Man får trænet mere og bedre, når man ved prøve venter forude.

Ellers har ugen været præget af en masse besøg. ELSKER besøg, og især når gæsterne er hvalpe af huset. Bassie var forbi tirsdag ( mener jeg det var ?), hvor Christian afleverede ham inden han tog på job. Det er sådan noget vi gør en gang imellem, så jeg kan få lov at få en dag med Bassie + at Bassie så får en dag med masser af oplevelser. Jeg er sådan en slags ”tivoli kennelmor” :o)

Han kom med på stranden kort efter ankomst og vi gik næsten 1½ time derude. Det var FEDT!! Det fedeste er at Bassie bare går ind i flokken, som boede han her. Næææææææh, Heeeeeeeeej Bassie, siger flokken……..og logre logre, ” Daws venner”signalerer han så……….og det er så det. Silver og Bassie er helt vilde med hinanden. Det har de altid været…….og Gimli hilste også pænt på. Alle 7 gik sammen hele dagen. Jeg er så glad for Bassie altså…… Han er bare så super på alle måder.

Dejlig dag………hvor han også lige blev børstet igennem, og så blev forsidebilledet taget. Fik også taget nogle på stranden………prøv f.eks at se her. Kæmpehund!! Honey er ellers pænt stor tæve, man Bassie syner jo enorm ved siden af. Han er også stor…… kæmpedreng :o)

Lørdag flyttede Summer ind. Der var barnedåb i familien, så hun skulle på weekend her. Uhhhh, hvor hyggeligt………..det har også bare været fantastisk. Gik også med hele flokken uden probs, og jeg havde 7 hunde i soveværelset om natten :o) Silver og Summer delte hendes hundeseng :o)

Hende og Casey var et ”match made in heaven”. Hold da fast, de har haft travlt med at jage ænder sammen, lege og bare give den gas. Jeg fik besked om Ellyn fik en meget træt hund hjem……..jep, jeg havde også en træt flok, og de har også været trætte i dag J

I dag kom Diva så forbi til en gang vask. Hun kom 07.15 i morges…………så hun røg også med på strandturen. Hun er så absolut lige så vild med ænder som Casey, så de havde total fest. Diva er så vandhund i ekstrem grad. Jeg så bare et lille blåt kuglelyn fare rundt og ind i sivene hist og pist og kunne så bare høre ”plask……..plask……..plask plask……….”. Hun var gennemblødt da vi tog hjem, men øjnene skinnede. Det havde bare været fedt, syntes hun. Nem at kalde ind……….det har alle 3 gæster været. Dejligt!

Dage med hvalpe herfra er bare noget af det bedste i verden. Jeg glæder mig SÅ meget til årets Lapinettedag, som i år bliver 2. juni. Verdens bedste træner Johanna er hyret til at komme og lave rallydag for os, og bagefter er der fælles aftensmad. Det bliver SÅ fedt………..glæder mig så meget. Der er også allerede 12 hunde meldt til. YES!!

Jeg har taget en masse billeder, som ryger ind i galleriet………..faktisk bliver der lagt lidt ind hele tiden. Men I får lige et par stk her……..lys og vejr har jo været fantastisk i denne uge :

Mors Donna……………og herunder 3 glade, smilende zoble vovser :