Det går fint med Casey! Hun fik sin sidste pille prednisolon i fredags, og har ikke fået nogen former for tilbagefald eller lign. Til gengæld er bivirkninger væk, og hun kører pt i tempo 220. Gosh, der er knald på………!!

Jeg tror der er en løbetid om hjørnet. Det virker sådan, og jeg glæder mig til den modning, der altid følger i kølvandet på disse. Det er meget tydeligt med især de 3 første……tæverne tager nærmest kvantespring i modningsprocessen de uger. Cloie har lige haft sin 2. løbetid, og forskellen på før/efter er markant. Casey har kun haft 1, og er på mange måder stadig meget teenageagtig. Så glæder mig til “efter” smiley

Men for dælen, hvor er hun god at træne med. Det er en fornøjelse, også selv om det går lidt rigeligt stærkt til tider. Vi har den seneste måned kun trænet 2 gange. Det er, hvor hun har været med hhv til fællestræning i Køge med “Colliebanden” og en gang med til Johannatræning. Herhjemme har hun været fredet.

Nu venter prøve på lørdag, og på en god dag kan hun det hele helt i top. Men med den lange pause og hele processen omkring sygdom, ved jeg ikke hvor vi “er”. Men jeg er ikke i tvivl om hun vil lave nogle kanon prøver i år……..men måske der lige skal stabiliseres lidt mere, men det vil tiden vise.

UHM venter søndag……..der har jeg mere tiltro til godt resultat. Chico, Rammstein og Diva skal også op………det bliver fantastisk at opleve. Så er 5 ud af 7 beskrevet.

Og apropos resultater, så var et par af mine kursister i Ølstykke i går. Erik var oppe i LP2 med collie Pippi, og Annette var oppe i rally begynder med Baloo. Uhhh, jeg ville gerne have været der, men eftersom jeg underviser søndag, og må melde forfald hele næste weekend, så må der prioriteres. Men spændende at vente på nyt………og sikke “nyt” !! : Erik og Pippi fik 1. præmie og dermed LP2 titel. SÅ fedt!!! Kanon gået……..og Pippi bliver først 1 år i morgen, så hun er jo en ung pige. Men far Erik er en super hundetræner!! Annette og Baloo gik det også super. 98 points og 2. vinder i en klasse med over 30 hunde!! Sikke nogle gode nyheder, og sikke meget kage vi skal have smiley

To Fri v fod kurser er også gennemført de sidste to fredage aftener. Det har været en udtalt fornøjelse at være med til!!

Jo, det er i sandhed en tid med meget hundearbejde, men hvor er det fedt!!