Når mors dag falder sammen med de små C´ers fødselsdag, SÅ skal der være fest!!

Intet mindre end lagkage er godt nok, hvilket dog gav anledning til en del fantastiske tanker på nethinden. For……….flokken er jo på barf. Hvordan laver man en barf lagkage ???

Kalllun lagt sammen med kød måske ? med små nuttede ribben isat som lys ??

Njah, godt det ikke er så fanatisk herhjemme, for kallunkage er nok liiiiige lidt en klam omgang at give sig i kast med.

Det blev en konventionel af slagsen……..med leverpostej såmænd! Skal hilse og sige den vakte stor begejstring!!

Havde fornøjelsen af Diva på mit rallyhold. Tænk, så fik jeg en blomst……..for det var ikke bare mors dag, næh……..det var kennelmors dag. En blå blomst……….seføli :o)

Den pynter helt enormt i en stor glaseret ( blå ) krukke i haven. TAK!!!!

Hele rallyholdet skal til prøve på lørdag………..alt sker lørdag!! Simpelthen alt kulminerer lørdag. Måneders arbejde for at lave prøven, mange kursisters debut på banerne………Jah, at jeg selv skal til prøve, spekulerer jeg slet ikke på faktisk. Alt det andet fylder meget mere……….

Håber vejret bliver godt og at alt bare klapper!!!

Har en date med egne kræ hver aften denne uge. Mest Casey…….hun kan programmet, men en vigtig forberedelse med hende, er at hun skal være lidt mentalt træt. Ellers kører hun med 240 i timen, og så sker der fejl!

Aftentræningen i går var super. Stille aften, solskin……..glade hunde, der arbejdede super. Ja, endda en positiv præpubertetsunge, der gad at lægge apporter ud for sin mor, og faktisk syntes det var hyggeligt (???). Det var lige til en Morten Korch film……..ren idyl :o)))

Eller Disney ?? Når man påtænker mængden af harer, ræve og lign. nuttede væsener der suser rundt herude, er vi nok mere ovre i Disney.

Som skrevet……………gode tider pt!!! Når der så også tilsættes lagkager, kaffe og deslige…………så synger englene :o))