Sikke en dejlig week-end!!

Lørdag var der dømt Lapinettedag. En årlig begivenhed, hvor jeg giver ejerne af husets hvalpe en dag med noget hundearbejde. For 2 år siden var det instinkttest, sidste år agilitydag……….i år blev det rallykursus med Verdens bedste Johanna!!

Mange af hvalpene træner jo rally, så det er jo super med en saltvandsindsprøjtning med masser af inspiration, motivation og konkrete fifs.

Jeg er lykkelig for Johanna kunne og ville. Det blev lige nøjagtigt så godt og super, som jeg havde regnet med!!

Dagen var ramt af nogle afbud, grundet sygdom. Det var ærgeligt, men det er der jo ikke noget at gøre ved. Dem som kom, havde en super oplevelse. Det både hørtes og såes tydeligt!!

3 timers genialt kursus og nogle “hvalpe” som i den grad arbejdede godt. Ih, det fryder et kennelmorhjerte at se altså!!!

Derefter hjem til huset her, hvor en masse tilbehør stod klart og vi skulle grille. Hyggeligt som bare pokker………..god mad, godt selskab og glade hunde……..YES :o). Jeg havde lavet kage til om eftermiddagen, men også endnu en dessertkage. Jeg fik den første gang i Sverige hos Maria………..nøddebund med hindbærskum!! Jamen altså, jeg elsker hver en lejlighed, hvor den kan komme på bordet!

Smilla, Summer og Rammstein BURDE være trætte, men nope………De havde den vildeste fest :o)) Hold da fast, det var bare at holde på hat og briller. De tæskede rundt. Jeg måtte lukke min egen flok væk, for de blev sgu løbet over ende af de vilde banditter :o))) MEN, det var deres dag………..så kom de “gamle” bare ind og ligge i køkkenet/ mit soveværelse.

Søndag morgen op……….og til rallyprøve med Casey. Jeg havde hoppet med på et afbud i 11. time. Set i bakspejlet var det nok dumt, for hold da fast jeg var træt søndag morgen efter en lang festlig lørdag + fredag med masser af oprydning + madlavning.

Casey var også træt. Det var prøven lidt påvirket af, for jeg måtte juble lidt mere og højere, end jeg plejer. Vi har heller ikke trænet rally siden sidste sommer………og slet ikke øvede banen ( Der stod et fristende 8-tal, og jeg anede ikke hvad kræet ville sige til det (???). Aldrig prøvet før……. :o))) ). Men det gik ok. Hun fik 94 points, blev 4. vinder………..og dermed fik vi en pind med hjem. Derefter var det direkte på hovedet hjem i seng………..gosh, jeg var træt!! Men sikke en dejlig week-end.

Diva + ejere var også til rally, så vi havde en hyggelig dag sammen søndag. Diva fik sin 2. pind i rally begynder. Kæmpe til lykke med det!!!

Så er jeg krøbet til korset til morgen, og har været forbi apoteket og købt bayvantic. Nu er flåterne bare blevet for mange og klamme!! Jeg hader kemi i nakken på hundene, men jeg hader også flåterne, og nu synes jeg simpelthen det er blevet for omfangsrigt. Så de har fået dryp i dag!!

Der ligger billeder fra vores Lapinettedag her. Alle billeder taget med……….Jeg har ikke sorteret i dem, og skød bare løs på dagen. Dejligt at se den flotte kontakt der er på stort set alle billeder : http://0206.lapinette.dk/#40.1