Det vigtigste skridt, er som bekendt det først………og i dag tog Honey og jeg sådan lidt mere officielt hul på rally champion klassen, ved at deltage i et kursus. Vi har gået lidt og fiflet hjemme…….f.eks ved hun nu hvad “fod ” er ( at gå på højre side ), men championklassen er vældigt krævende, hvis det skal være godt!!

Det er således at Honey er dansk rally champion. Det samme er Donna og Gimli, men Gimli kan ikke arbejde mere pga sin ryg, og Donna er i fuld gang med LP3. Så det er jo oplagt at Honey skal være den rallychampion herhjemme, der nu søger at give den gas i rally championklassen. Både Donna og Casey træner LP3 programmet, og skal jeg træne 3 hunde i det samme, så kommer jeg til at kede mig og miste motivationen. Variation er SUPER, uanset om det så er for hund eller fører :o)

Men rally er også hammer sjovt, og i særdeleshed rally championklassen. Der er sådan et super fint mix af tricks og fri ved fod. Me like!! :o)

For at kunne blive Dansk Rally Super Champion, skal man have 3 pinde………og for at få det skal man have over 97 points + vinde klassen. Såeh……..det nytter ikke noget at søge at fiflet sig igennem på charme og lækkert hår…..der skal simpelthen være styr på det.

Så da jeg for nogle uger siden så Johanna udbød intro til rally champion klassen, så var det bare at krydse fingre for at dagen var ledig, og det var den!!

Super dag, og dagen bød på en aha oplevelse. Sådanne elsker jeg :o) Jeg havde virkelig frygtet den øvelse, som hedder “skifte side foran”. Hunden skal gå frem og skifte side FORAN fører, mens fører bevæger sig fremad i UÆNDRET tempo. Dvs hunden skal øge sit tempo og skifte side…….og fører må jo altså ikke jokke på den :o)

Det stod for mig, som den sværeste øvelse, fordi mine hunde er meget klistrede til min side, så det at forlade pladsen for at gå frem, mens jeg stadig går……uha, tænkte jeg.

Jamen, altså………efter kort guidet proces, så kunne Honey bare. Så flueben ved den!! Så jeg er vildt tændt……..det er hammer skægt at træne med en masse nye udfordringer. Fedt!!!

Ellers går alt sådan sin vante gang. Flokken har haft gang i den helt store fældeproces……….så den har stået på badedage og uld-afhivning. Jeg elsker når man tager en kam, og nærmest bare kan hive hele underulden af. Det er super tilfredsstillende.

Sidst skrev jeg om bayvantic……..det duer ikke til minde hunde. I løbet af ugen har jeg havet ca. 20 flåter af på flokken, så det gider jeg ikke købe en anden gang. De får hvidløg hver dag……..såeh, hvad nu ??

Jeg bor i “flåtland”. Amager er jo smækfyldt med vandhuller, kanaler og rådyr. Super kombi for de små klamme dyr. Måske der kun er den manuelle metode, med at tjekke efter hver gåtur og så fjerne, hvad man ser. Jeg har ikke fundet nogle på gulvet, som er røget af……..så jeg håber det er lykkedes mig at tage dem kontinuerligt.