Sidder her med kaffen – hvilket topnydes efter en hård week-end med diverse dårligdomme ( hos mig selv ).

Første gang i 3 dage jeg har kunnet drikke kaffe………..SÅ smager det godt!

Men ellers går det jo faktisk rigtig godt med en masse ting.

Fredag besøgte jeg Sweety, som havde været ved dyrlæge torsdag til tjek med sin livmoderbetændelse. Hun har fået abortsprøjter for at tømme den, inden hun så skal steriliseres d. 20. sep.

Hun havde det klart bedre – lidt dårlig appetit, men glad, frisk og fro og gik helt amok med sin fodbold. Dejligt!! De abortsprøjter hun har fået, giver kvalme – så den manglende appetit skyldes jo nok disse.

Men fuld fart frem………….jeg har lagt nogle billeder ind af hende, på hendes side i “Galleriet”.

Herunder et af dem……….

Det går også rigtig godt med flokken herhjemme. Donna er i dag på 6.dag i sin løbetid, og i morgen skal vi til dyrlægen og have herpes-vaccinen. Bassie er klar – og Christian står stand by, når den rigtige dag oprinder.

Jeg har kontaktet dem på reservationslisten, og 2 er ikke længere aktuelle. En har købt collie – da de ikke kunne vente ( lille King, som var ude og blive vasket her sidste uge ) – og en anden har fået kæreste og er flyttet til sted man ikke kan have hund. Sådan er det – men de øvrige er klar!!

Det er lidt mærkeligt – nu har mit fokus ( træningsmæssigt ) primært været på Donna denne sæson – og jeg synes dælme også hun har rykket. Hun har lavet nogle rigtige flotte prøver – har fået flot tempo, intensitet og arbejder super. Casey er kommet lidt i 2. række – for hun er jo “så ung” og vi har tiden for os. Men nu er hun rykket op og blevet primære træningsvuf – og jeg tror hun nyder det. Når jeg tænker på, hvad de andre har kunnet kun lige 2 år gamle – så er hun jo super sej. Så vi har haft nogle træningspas denne uge, hvor jeg er kommet boblende hjem.

F.eks tog det kun 2 * 10 min – så var LP2 felt blevet til LP3. 10 m ekstra på + en dæk. Hun er SÅ hurtig til at lære!!

En tendens til en skæv stå i “stå og sit ( og dæk ) under gang” er blevet snorlige. På min træningsplads står pt. nogle toilet-vogne. Geniale til dæk med fører i skjul at gå bag dem – vi er oppe på 1 minut nu uden et gjæf ( hun har aldrig forladt dækken ).

Så hvis jeg begynder at blive mere målrettet med hende, så går det stærkt. Jeg har dog ikke helt lyst til det – det må godt tage lidt tid, synes jeg. Ingen grund til at skynde sig – det vigtigste er, at hun trænes kontinuerligt og har en meningsfyldt hverdag.

Chico er jeg til gengæld mere målrettet med pt. Han har også noget at indhente. Aldrig trænet – og så starte direkte på øvede/eksperthold i rally. Men det går sgu godt……..allerede en af de skarpeste. Så røg vi med på agility-selvtræning med Johanna og Jeannette. Startede i det små, med at shape interessen for springene m.m. — men også der synes jeg faktisk han lærer hurtigt. Sidste gang prøvede han A spring for første gang – og hurtigt knoklede han op/ ned – OG endte flot med at stå med bagbenene på feltet.

Vi endte med lille serie af spring + tunnel – og fuldt fart frem og glade øjne. Han er dygtig!!

Cloie er til gengæld SUPER dygtig. ” Det er jo ligesom en border collie” blev der sagt på sidelinien – og der er knald på. Hun skal lige have slalom stabiliseret – når hun er for højt oppe i gear, så sjusker hun – men når den er på plads, er de prøveklar, siger Johanna!!

Spændende – og super sejt!!

Jeannette og jeg har stukket lidt til Lone ( Börger ) som har hundeskole herude i Dragør lige om hjørnet. Hun er jo agilitydame, og det er også der Jeannette træner ellers. Men vi ville gerne MERE, og nu har hun lavet et formiddagshold, hvor Chico og Cloie skal gå med et par mere. FEDT manner!!

Jeg synes det er skægt – at lave noget andet end lydighed også. Og hundene elsker det – ingen tvivl om det!

Forude venter nogle rallyprøver – og Casey er meldt til brugsprøven. Skud er hun jo herre-ligeglad med, og resten af programmet er ved at være trænet op nu. Dækken er så 2 min. til prøven – men det når vi inden d. 22. sep.

Men projekt hvalpe fylder meget i min bevidsthed lige nu. Gosh, hvor jeg glæder mig!!