Ja – tjuhej, hvor det går! Gosh, jeg synes denne uge har krævet sin “mand”. Ikke megen tid til at sidde ned………men det er okay!

Summer har været og blive passet nogle dage – hvilket altid er superhyggeligt. Hun bliver passet her kontinuerligt og er en del af flokken, så vader bare ind med høj hale og et “daws gutter – er det her der er fest ??” og ja – det bliver der, når Summer rykker ind.

Især har hende og Chico i den grad leget meget – party party! Onsdag var vi et smut forbi søster Smilla til leg – Summer, Chico og jeg. Der bliver godt nok leget igennem!!

Tirsdag aften var Chico til rally, og når han har ivret rundt de første 10 minutter arbejder han godt. Men vi skal igennem de 10 minutter, hvor han vil 500 ting på en gang.

Han/ vi starter i øvrigt til agility på onsdag – på et rigtigt hold. Det bliver sjovt. Håber jeg holder til det………I løbet af sidste weekend blev jeg rigtig dårlig – startede hjem i bilen fra netop agility, og ja, nakken var gået af led. Har en gammel skade, som kan bryde op af og til, og jeg har sikkert lavet en dum bevægelse til agility. Man løber jo, svinger med armene m.m. – så ja, jeg er et skrog!! Det blev rigtig skidt i week-enden, hvor jeg så sol, måne og stjerner og lige nu er jeg i kiropraktor-behandling hver anden dag. Det har hjulpet MEGET!! Nu må jeg huske at passe lidt på til agility – og så i øvrigt passe mine tider hos kiroprakteren og ikke sylte det, fordi det nu “går meget godt”.

Torsdag stod den på Johanna-træning, og det var SUPER!! For dælen da…………og “Hold kæft, hvor er det flot” var da også reaktionen fra Johanna.

Jeg har taget fat i de ting Casey ligesom manglede – og der er 100 % suces. Vi fik leveret et perfekt klasse 3 felt. Oven i købet i halvmørke. Noget med at give meget diskret tegn til dommeren om vi er klar – for på mindste kommando, så springer Casey frem, som skudt ud af en kanon – og fuld turbo ind i feltet, hvor hun fluks på kommando knalder ned i dæk. Hun er bare SÅ sikker – det er SÅ fedt!! Vi nuppede resten af øvelsen også – og super duper. Det sidder bare…………..

Dæk med fører i skjul – hvor hun har haft tendens til at gjæffe efter moar……….noget hun pludselig begyndte med. Det er nu pillet af – hun lå 4 minutter uden en lyd.

Fri ved fod er blevet rigtig flot. Den øvelse jeg har haft sværest ved at få god hos hende – ligesom hun kedede sig. Jeg lagde ny strategi – og nu er hun bare på. SÅ intenst – kæmpe forskel.

Så 3 *succes – det kan jeg leve højt på resten af året. Mest af alt, hvor kort tid det tog at lære hende. 2* 5 min – så sad feltet f.eks.

Jeg ELSKER at træne med hende……….har jeg altid gjort, men nu hvor hun er blevet 2 år, kommer der noget modning med også, som gør det hele stabilt.

Donna er i dag på 10. dagen i sin løbetid………og jeg vil tro hun er klar til parring mandag/tirsdag. Fik taget blodprøve i dag ( livrem og seler ), og det var også Ninas mening umiddelbart. Nu får hun taget ny prøve mandag.

Havde forestillet mig skrig, hyl og stress fra Chico – men han er aldeles upåvirket. Ligeså forelsket han ( altid ) er i Smilla selv uden løbetid, lige så ligeglad er han med Donna. Han havde lige en stund tirsdag aften, hvor han opdagede det – men det løb ud i sandet igen. Sjovt…………men der er jo nogen hanner, der kun er påvirkede når det lige er “hot”. Men faktisk husker jeg fra sidst han boede her, at han var ligeglad med Donna – men til gengæld MEGET forelsket i sin egen mor ( tsk tsk ). Det er sjovt, som de vælger partner………Donna og Gimli danner altid par i Donnas løbetid, og Andrea og Silver ditto. Gimli har altid været herre-ligeglad med Andrea – og Silver ligeglad med Donna. Meget skægt at iagttage…………

Uh, hvor jeg glæder mig nu.

Har taget billedet af Harley, Summer og Smilla, der bliver smidt ind nu.