I går kørte jeg så Bassie hjem efter veludført arbejde :o) Jeg har fået parringer hver dag, her hvor Donna var “hot” – og det var tydeligt den sidste dag, at nu var vi ved at være ovre den hotte periode. Begge hunde var knap så interesserede i hinanden. Så nu er det “bare” at vente…………….”bare” ???? Jeg er ikke god til ventetid!!

Men alle forudsætninger er i al fald til stede for et kuld dejlige vinterhvalpe!

Bassie fik også lige et bad, da han alligevel var her………og det var trist da han rejste hjem igen. Jeg har altid haft et svagt punkt for ham, og nu hvor han er en rigtig voksen hanhund på snart 4 år – så er han blevet en rigtig lækker dreng.

Tjek selv……….

Jeg har været vældig optaget af Donna, parringer og i hele taget det at jonglere rundt med 8 hunde herhjemme, så da Andrea pludselig slikkede sig en del slog det mig…………….nåh ja, hun bliver jo at følge med Donna. Jeps – hun er også i løbetid nu! Tjekkede for god ordens skyld også Casey – og WOW – hun er sgu også i løbetid.

Det var en stor overraskelse – hun er 2 år og 4 mdr. og det er kun hendes 2. løbetid. Hendes borrelia har betydet hun simpelthen ikke kom i løb. Velkendt fænomen i f.eks Sverige, hvor flåtbårne sygdomme er mere almindelige. Så at Casey følge rmed flokken nu – 10 mdr. efter sidste løbetid, ser jeg som et rigtig godt tegn. Et tegn på at borreliaen er pakket godt og grundigt godt væk pt.

Næste erkendelse ramte så også……….søndagens rallyprøve bliver med 2 højløbske tæver og………….en i forvejen hormonramt hanhund. Kæft, det bliver skægt :o))))) Der er lagt i kakkelovnen til en mindeværdig oplevelse af de helt store. Tror i al fald ambitionerne skal blive hjemme :o))) Men vi melder ikke fra…………næh nej, er nødt til at finde ud af, hvordan hhv Casey og Chico arbejder under de omstændigheder.

Casey vil så også være i løb til sin brugsprøve. Det irriterer mig så lidt mere……….for vi er bare SÅ klar. Håber hun alligevel kan arbejde – men det tror jeg nu egentlig godt hun kan.

Så liv og glade dage hos Casa Lapinette :o)))

I aften er sidste omgang Johanna-træning i denne omgang. Trist………synes virkelig det har været en af de perioder, hvor især Casey og jeg har rykket allermest. En intens periode!!

Chico startede i øvrigt til agility i går………..skægt, og han synes det er sjovt. Tirsdag aften var vi til rallytræning, og trods Bassie var flyttet ind og der til Chicos store fortrydelse blev parret stort set om ørerne på ham – så arbejdede han faktisk ok. Vi gik begynderbanen til 95, sagde Lone………..og jeg syntes han gik mindre godt end han plejer.

Det er svært for ham, når der ryger agility-redskaber på rallybanen som forstyrrelser – især tunneller. Uhhh, de trækker – han elsker at tæske igennem sådanne……….

Men det må han jo så bare lære, den unge mand :o)) Altid godt med udfordringer!