Efteråret er i fuld gang – og dermed også alle de ting der hører med! På positivlisten er :

1. tomme strande = løse hunde, der giver den gas

2. ukrudt + græsplæne stopper med at gro

3. Smukt, smukt vejr og natur

Muligvis nogle flere ting, der ikke kan ses lige nu, grundet negativ-listen:

1. Forkølelse

2. Feber og influenza

3. mudder – inde i huset – over alt, hvor hundene færdes.

Jah -æv, jeg har vist reddet mig en omgang sygdom. Håber det “bare” er forkølelse og ikke værre end som så. Dr. Nielsen er en sand ven i nødden – det hjælper ikke en hat, men man glemmer man er syg efter nogle stk.

Det som fylder allermest lige nu, er hvorvidt Donna er drægtig eller ej. Det afklares i morgen…………uhh, jeg er spændt. Hun virker som om hun er drægtig, men hvor er det dog rart at vide, fremfor tro! Jeg er IKKE god til ventetid!

Søster Sweety er blevet steriliseret, efter en gang livmoderbetændelse i august. Det er forløbet helt planmæssigt og stingene blev taget her i weekenden.

På lørdag er der “Lapinette-dag”, hvor hverdags-soignering gennemgåes fra A-Z. Der skal børstes vovser til den store guldmedalje! Det er så før frokost – efter frokost skal vi ud på gåtur i Pinseskoven, som er super smuk pt. Ihhh, jeg glæder mig – alle kuldene er repræsenterede + kommende hvalpekøbere joiner også.

Rammstein aka Rammse-Bamse aka Den sorte Bandit træner jo i Beredskabet nu. Det går super duper – herligt at følge. Det er jo en del andre ting, der trænes der en alm. lydighed – f.eks skal de jo lære at gå på stiger. Går super :

Hov – en ting efteråret også byder på er vist aktive pindsvin. Det vrimler i al fald med dem pt – og i går var der også et, der havde forvildet sig ind i haven. Sikke en fest……….hundene syntes det var SÅ fedt. Vov, vov, vov – og øjne og ører på stilke. De har så gjort sig den erfaring, at de stikker – så det hele foregår 1-2 meter fra det lille dyr, der har rullet sig helt sammen.

Akkeja – små hjerner, små glæder.

Mozart var forbi til vask i går…………her sidder han med søster Donna :

Om 4 dage bliver han + søster ( og resten af kuldet ) 5 år. Om jeg fatter der er gået 5 år allerede – de er jo fløjet af sted!!