I går havde vi så efterårets traditionelle Lapinette-dag. De to første kuld her i huset er født i oktober ( i morgen har MORS Donna + søskende fødselsdag smiley), og så er det blevet en tradition at lave noget hyggeligt.

Vi var lidt ramt af sygdom – det er lige højsæson for den slags pt, men der deltog 8 lapinetter – det er næsten 50 % af hvalpene af huset. Det er super godt.

Vi startede herhjemme – kl. 10.00 – med kaffe, kage og hunde som kunne tonse lidt af. Derefter stod der soignering på programmet, hvor værktøjskassen først blev gennemgået, og så var der lidt demo – og så i gang. Der var god tid til at få snakket om forskellige teknikkker og den “sidste finish” m.m. Halvvejs smed jeg 2 franskbrød i ovnen, som havde stået til hævning – og det passede fint med at da hundene var blevet flotte – så var der frokost.

De “små” røg i bilerne – de havde også tonset rundt og leget en del, så godt at spare lidt på energien til den gåtur der stod på programmet lidt senere.

Så var der hygge – og min flok var lykkelig – for nu fik DE jo gæster :o))) Man skal ikke sætte sig på gulvet her i huset – så er man lynhurtigt fanget ind :o))

Jeg var utrolig imponeret faktisk. Der var vild leg i haven af de besøgende, og faktisk kendte hannerne stort set ikke hinanden. Rammstein og Bassie har været sammen på en eneste gåtur – og Rammstein og brormand Chico ditto – siden de flyttede hjemmefra.

3 unge hanner – den ene bor her, den anden har lige været her og parre – og alle 3 MEGET glade for damer. Særligt Smilla, som altid “dufter” godt, synes hannerne. Alligevel var der ikke det mindste ballade med hannerne – de løb rundt og legede med de to D piger – og havde det bare hyggeligt. Jeg havde nok forventet lidt løftede overlæber eller lign. – der var INTET!!

Her fra venstre – Summer, Smilla, Rammstein og Bassie bagest.

Derefter gåtur i Pinseskoven, som er en del af Amager Fælled. Amager Fælled er jo 20 kvadrat-km stor – så det er lige med at vælge, hvilken del man vil gå tur på. Pinseskoven er en ren birke-skov, og det føles lidt som at være i Sverige faktisk………..super smuk natur.

Der var også et væld af birke-rørhatte derude – så må nok lige forbi her i starten af ugen og plukke nogen.

Da vi havde gået 10 minutter, væltede regnen pludselig ned………….ih altså!! Nå, men det hører jo årstiden til, men gruppebilledet blev en lidt våd omgang :o)) Det ses på forsiden.

Super hyggelig dag, og jeg elsker bare at se mine hvalpe, se hvordan de udvikler sig – og topnyder selskabet med ejerne!! Jeg lægger billeder ind under “galleriet” lige om lidt.

Der var flere tilmeldt, som måtte melde pas pga sygdom, og lige om lidt kommer der flere hvalpe – så vi er ved at være nogle stykker. Jeg har haft hjernen i blød omkring næste år. Jeg ved Trixie og familie også gerne vil være med fra Norge ( men var forhindret i går, da de har huset fuldt af hunde pt. ;o) ).

Så næste års Lapinettedage ( i foråret ) er nu på tegnebrædtet. En af hvalpene skal til Jylland og bo og være træningshund hos meget aktiv DCH-træner – og hun vil også gerne være med, så der skal være noget “kød” på, når folk kommer langvejs fra.

Så der er hyret instruktør fra Sverige – så skal vi bl.a ud og træne noget “bruks” træning :o) Dato kommer inden for længe, så der kan sættes kryds i god tid.

Donna er drægtig med stort D nu. Uha – vi har lige nogen “kvalmedage” her, og man kan allerede mærke maven er øget i omfang op ad siderne. Jeg er SÅ skruk – uhhh, jeg glæder mig!!!!