I dag har jeg mærket de første spark fra Donnas hvalpe – og det er faktisk lidt tilfældigt.

Jeg opdagede at hårene på maven/ brystet nu var begyndt at løsnes og lige til at trække af ( naturen er SMART – lokal fældning, så de små nemmere kommer til patterne ). Derfor tog jeg en kam for at tage det løse, hvilket blev en kæmpe håndfuld.

Sikke en mave altså – hun er godt nok stor denne gang, og der er allerede lagt godt til på patterne. Et enormt batteri hun har sig allerede.

Der er 2½ uge til termin – udregnet efter første parring, så det er meget tidligt ift. at mærke liv. Det plejer at være 2. sidste uge jeg kan registrere de første fosterbevægelser, så havde ingen tanker om at føle efter i dag. Sådan en stor, dejlig mave er dog fantastisk, så jeg lagde bare hånden på siden for hyggens skyld – og pludselig kom der to puf bag på fingrene. Wow!!!!! Stort – det var dælme tidligt.

Donna har det fantastisk. MEGET sulten – super appetit, og glad og fro. MEGET kælen – var hun også sidst. Hun kan sætte sig foran mig og bare nidstirre, til jeg giver efter. Så vil hun HELT tæt på, og det tager ikke mange sekunder – så ligger hun med alle stængerne i vejret – hun vil SÅ gerne vise maven frem.

Om natten har hun hovedpuden ved siden af – så ligger vi der som et gammelt ægtepar :o)) Hun viger ikke fra stedet, før jeg er stået op. Jeg elsker den hund……..men det har jeg vist sagt før :o) Donna er noget HELT særligt. Jeg ved, hvad hun tænker – hun ved hvad jeg tænker. Sådan er det!

Jah, jeg har kun hvalpe i hovedet i øjeblikket. For mig falder julen i november i år – jeg glæder mig SÅ meget.

Jeg får trænet meget lidt – men lige pt er der gang i børster, shampoo osv – hele flokken ( bortset fra Donna ) får deres kvartal-bad :o)

I weekenden starter der hold op igen i Vores Hundeskole – og søndag er jeg meget spændt på. Det er lykkedes mig, at få lavet et kursus med ekstern intruktør. Jeg har selv hold halvdelen af tiden, så de må lidt klare sig selv – men jeg glæder mig vildt til at være top-stalker sidste halvdel. Instruktøren er Martine, som er Danmarksmester i IPO3 med sin malle, og har været udtaget til VM flere gange. En kapacitet indenfor brugssporten – hvor der jo altså også er en hardcore lydighedsdel. Ipo er ikke bare bide-arbejde :o)

Kan huske, da jeg var musiker – meget specialiseret i klassisk musik. Det var STORT og meget lærerigt engang imellem at spille med folk der mestrede andre genrer. Spille jazz f.eks – eller meget ny musik. Pop, rock – what ever. SÅ sundt at blive udfordret af folk med andre indfaldsvinkler. I den ånd er kurset slået op. Jeg har trænet med Martine – jeg ved hun bruger hundenes drift meget mere i lydighedsarbejdet, end “den gennemsnitlige” LP-udøver. Hun bruger bestemt også klikker og guffer, men der er jo mange flere muligheder på paletten. Meget spændt på at se, hvad hun kan give mine kursister.

3 af dem er hvalpe af huset – Smilla, Summer og Cloie deltager. Spændende, spændende!!