Det er travle tider – har en masse på “to-do listen”, som skal klares inden vi holder barselsorlov, men jeg er er ved at være igennem nu.

De små D´er -. Donnas forrige kuld – var alle til HD foto i tirsdags. Summer stødte til dernede – Lapinette´s taxa hentede Smilla og Bobby. Allerede onsdag lidt over frokost, var de første 2 resultater på hundeweb-og det sidste kom i dag. Det var godt nok hurtig ekspedition!!! Alle 3 har A.

Super fedt – og dejligt!!! Jeg forventede det også – MEN man ved jo aldrig. Det er super fantastisk som opdrætter, at have hvalpekøbere der støtter sådan op. Kæmpe tak for det!!

Tror snart der er basis for at køre noget statistik på kuldene her i huset – det må laves om en 14 dages tid, når jeg alligevel ikke kan tage mig sammen til at bevæge mig fra radius 2 meter fra hvalpekassen 🙂

Men ud af 17 hvalpe, som pt hygger sig rundt omkring – er de 16 fotograferede. 15 har A, og 1 B. Det er da super tilfredsstillende!

Så har der været deadline til collie-bladet – møder på sønnens skole, hunde som skulle vaskes……….handsker der skulle strikkes……….

og Donna har været ved dyrlægen for at få 2. og sidste herpesvaccine. Hun er STOR – og jeg var spændt på hvad Nina ville sige. Nina sagde ikke så meget – men smilede stort. Så lagde hun hænderne på Donnas mave ( Donna stod på gulvet ) og kort efter udbrød hun : Hold da op, der er gang i dem. Jeg kan ligefrem mærke en der roterer rundt her. Det bliver livlige hvalpe – sådanne der kravler på væggene”.

Hæ – yes. Har samme oplevelse – vildt at mærke spark allerede 2½ uge før fødsel, men jeg kan også mærke de møffer rundt derinde. Små kroppe der vrider sig m.m. Har jeg aldrig kunnet så tidligt.

Donnas foderstand er perfekt – og hun har endda tabt sig lidt af “sig selv” – hvilket intet gør, da hun faktisk var for tyk ved parring. Hun har taget 4 kilo på, da der var 14 dage til termin.

Meget, meget spændende – jeg er SÅ spændt på, hvem hun gemmer på derinde.

I dag kom Christian så med farmand Bassie – og det er SÅ hyggeligt. Bassie kommer mig i møde stor-logrende – og så er det ellers i fuld fart ind til flokken. Jeg valgte dog at dele dem op i dag, så Donna havde ro.

I dag havde vi nemlig besøg af Iben og Knud, som gerne vil bruge Bassie på deres tæve Alba. Alba så jeg ifm UHM i foråret, hvor hun lavede en rigtig pæn UHM – og så kender jeg jo familien. Hun er niece til Donna. Jeg så også Alba til kursus i Nordjylland, og hun er en rigtig fin tæve som rigtig gerne vil lave noget og har megen samarbejdsvilje.

Så da Iben spurgte omkring parring, var det bare at tjekke HD resultat, øjne – og HD indeks, og så fik de ja. De manglede så at møde Bassie irl – og det blev i dag. Stor succes, og planen er han skal være far til et kuld hos Kennel Ebony Moor collie tidlig sommer 2013 : http://www.jolicoeur-collie.dk/

Synes det hele er så spændende!!! Egne hvalpe-Bassies kommende hvalpe, HD billeder – og så har jeg også et par blå der pt virkelig gerne vil lave noget, og virkelig arbejder super.

Casey er bare……SÅ lækker at arbejde med. Nu er hjernen virkelig ved at være der – og hun nærmer sig 2½, så inden for næste ½ år vil meget nok stabiliseres alene grundet modning.

Åh ja – så havde vi jo kursus med Martine Lafrenz, hvor 3 hvalpe af huset deltog. Gode hunde, var dommen til mig – og ejerne fik en masse værktøjer med hjem, som handlede om at belønne mere på driften og lege. Jeg har fået masser af jodle-jublemails og sms fra ejerne. Det er åbenbart stor succes-og det tænkte jeg jo også nok. Klikker og guffer kan meget – men vil man have mere intensitet, fart m.m. – så skal man variere sine belønninger, og leg er virkelig godt.