I nat har jeg sovet igennem – for første gang siden fødslen. Jeg er ikke god til at give slip. Det var det samme, da jeg havde små børn………….vågnede flere gange om natten, og skulle liiiige hen og mærke de trak vejret 😉 Det samme med hundehvalpe + Donna, som har haft efterveer og gravet som en sindssyg.

Men nu er der ro over hele linien – og ahhhhhhhhh, hvor er det dejligt at få sin søvn.

De vokser, så det er en fryd, de små………….På søndag er de 14 dage, og der skal fødselsvægten gerne være 3-doblet. Det er den allerede. De har travlt 🙂

I går begyndte de første så småt at åbne øjnene, og små rosiner anes bagved. Nåååerhhh…………..!!!

Donna har det super-fint. Efterveerne er nu aftaget, og hun er ikke ved at grave ned til kineserne mere i hhv sofa, seng, dørmåtte – og bare gulvet. Hun ER bare så glad – logrer rundt med skinnende øjne. Hun elsker at have hvalpe – det er SÅ sødt!!

Hendes temp. er også helt normal igen, så hun fik aldrig hverken kalkchok eller begyndende kalkchok. Da jeg reg. temp over 39 fik hun ekstra kalk, og så var det det.

Nyt er det at se Casey faktisk er meget tiltrukket af de små. Sidste gang syntes hun de var farlige, og hver gang hun hørte en lyd, så rendte hun ind i soveværelset og lagde sig til at sove i min seng med dybt forurettet mine 🙂 Nu står hun og glor ind i hvalpegården, og ligesom mor Andrea prøver hun også at snige sig derind, hvis lågen lige er åben 2 sek. Samtlige tæver er konstant omkring hvalpegården. Når Donna ligge ved de små, ligger 3 stk og holder vagt udenfor. Det er så skægt at se………..

Men det er jo også familie………..mormor Honey, farmor Andrea og faster Casey. Det ved de så ikke………….men det er lidt sjovt at vide og så se, hvordan de passer på.

I går fik jeg tastet hvalpene ind til registrering på hundeweb ( altså hos DKK ), og de kommer til at hedde :

han : Lapinette´s eye of the tiger
tæve : Lapinette´s easy tiger
tæve : Lapinette´s easy elegance
tæve : Lapinette´s easy to love
tæve : Lapinette´s eternal flame

Ligesom alle de andre kuld, er det musik-relateret. Alle disse e-navne er sangtitler. Eye of the tiger, har vi godt nok “spillet” guitar mange gange til herhjemme – på wii 🙂

Min bil døde i forgårs……………..SÅ træls. Havde lige en rigtig øv-dag over det, for hvor søren hvor er jeg afhængig af den. Den har længe hostet lidt, når man skiftede gear, men efter nogle m lød den normal igen. Nu hostede den så virkelig igennem og gik helt i stå på vej hjem fra stranden. Efter nogle forsøg fik jeg den i gang – og så humpede vi hjem.

En mekaniker kiggede på den i går – og selv om vi satte startkabler på fra hans bil – så var den ikke til at starte. Så måske noget generator-dims ?? Vides ikke – på søndag ryger den på værksted. ÆV – godt nok dårlig timing. Kejsersnittet kostede 15.000 kr – så håber det ikke bliver alt for dyrt.

Men altså – I går ringede min gode ven Pia så. Hende og søster har 2 biler, og den ene “står bare” -så den kom de forbi med i aftes til min frie afbenyttelse. Wow altså………….jeg er SÅ taknemmelig. Men hunde og ikke mindst hvalpe i huset, er der rart at vide at man KAN komme hurtigt til dyrlægen, hvis der skulle blive noget. Vi kan også komme på vores morgen-strandture!! MEGA tak!!!

Det går godt med Chico i Holbæk – jeg har modtaget en masse billeder + og også film af 2 glade hunde der hygger sig sammen!! SUPER!!