Så kom de små i gang med rigtig mad i dag – rigtig mad er hvalpemad fra royal canin – starter, hedder det.

Selv om jeg barfer mine voksne hunde, tør jeg ikke barfe de små – jeg vil være sikker på, de får præcis hvad de skal have.

De er 17 dage gamle – og jeg har de sidste par dage kunne mærke de var mere urolige, og heller ikke faldt i søvn efter en tår mælk hos mor, som de plejer. De fortsatte med karte rundt og være lidt utilfredse. Så der måtte mere mad til.

De var præcis lige så effektive som Donnas sidste kuld – de gik helt amok i maden,og en enkelt nærmest huggede det i sig. Begge skåle blev tømt fuldstændig.

Jeg tog nogle billeder – som ryger i galleriet under E-kuldet her om lidt.

En enkelt måtte jeg simpelthen tage fra – da jeg syntes hun proppede sig lige rigeligt. Hun begyndte også at ryste – så havde spist alt for hurtigt. Så hun røg ind på min mave under en tyk trøje – og fik varmen igen.

Derefter var er lukket og slukket – og det har der næsten været hele dagen. Sikke en ro der er kommet i kassen – og der var lige et ordentligt ædegilde, der skulle soves ud der :)))

Det går bare så godt – og de reagerer tydeligt på alt hvad der sker omkring dem nu. Når de store hunde gøer – så sætter de små i også. Sådan noget hvalpegøen er godt nok CUTE!!! 🙂

Når jeg nærmer mig, strømmer de hen til kanten og er også ved at planke den – for de skal bare hen og se, hvad der sker. De har lige været ude af kasse en enkelt gang i dag, og daffe rundt i den store hvalpegård. Det vil de kommer mere de næste dag, og snart åbnes der helt op. Så kan de selv tulle ud/ind som de vil.

Det er virkelig en super ting, at have sådan et kuld i huset. Jeg elsker det – det er SÅ hyggeligt!!