Mandag morgen – pr. definition “not fun” – og jeg synes også jeg er træt i dag. Det har været en weekend med knald på!

Jeg har træningshold både lørdag og søndag, og jeg er ikke god til at være væk hjemmefra, når jeg har hvalpe. Heller ikke bare 2 timer. Søndag har jeg 3 timer – så den ½ times pause der er undervejs – der tæsker jeg hjem, og så tilbage igen. Jeg er nødt til at skulle hjem og se, de små har det fint! Jah – og det har de jo…………

Når de små er vågne nu – så er de i hele stuen. Køkken/gang spares til deres hvalpetest – men stuen er også sjov. Jeg har ubehandlet fyrretræsgulv – så mindst 1 gang dagligt,er det sæbespåner og ned på knæ, for at få skrubbet efter “uheld”.

Så har her været en masse hvalpegæster, og ingen tvivl om de små nyder det.

Maria var her fra Sverige ( havde farfar ), og syntes hvalpene var rigtig, rigtig gode – og det glæder mig. Sætter stor pris på hendes mening. MEGET sociale, sagde hun – livlige, med “kamplyst” og masser af leg. Yes – også det jeg ser. Det bliver hunde med gang i – ingen tvivl om det.

I går var nogle “gamle” hvalpekøbere forbi – ejerne til hhv Smilla og Diva. Super hyggeligt med kaffe, kage – og hvalpenus. Vi talte lidt om at deres største “problem” var at deres hunde var så glade for andre mennesker- hoppede op af alt og alle, og bare elskede mennesker. Divas ejere fortalte om forskellige tiltag, for at dæmpe glæden lidt. Og ja – det skal der jo styr på, men egentlig sad jeg og tænkte – at gud,hvor er det godt der er 10000 mennesker forbi her, for jeg tror egentlig det har noget af “æren”. De lærer tidligt at en fremmed er en ven du ikke har mødt – og det er jo super godt.

Senere var en familie forbi med små børn – på 2 og 3½. Så nu har de små også hilst på sådanne helt små børn. Ellers noget der kan være lidt svært at stampe op 🙂

Jeg modtager pt en masse billeder af tidligere hvalpe – snebilleder m.m. – de får lige deres egen side, for hvor er det bare skønt at få sådanne opdaterede billeder. TAK – er MEGET glad for dem!!

link kommer snarest!