Dagene flyver altså af sted med en flok varylere i huset. Når de er vågne, skal der bare ske noget – og når de så sover, skal alle de praktiske ting ordnes. Opvask, tøjvask m.m.

Jeg er meget glad for det kuld her – de er super dejlige! Jeg begynder at få en klar fornemmelse af personlighederne – og er spændt på om hvalpetesten også viser de samme ting.

Jeg har sporet mig ind på 2 af tæverne – som er mine favoritter ift avl her i huset. Så må Emilie vælge, hvem af dem hun vil have 🙂 Sjovt nok, har hun sporet sig ind på de samme to……..det er jo super duper.

I morgen kommer chippe-damen, og så skal de små chippes. Det vil jeg sige de får chipmærke skudt ind på siden af halsen. Det skal gøres inden øjenlysning, så der ikke kan snydes der. Den er jeg også spændt på – den øjenlysning.

Donnas sidste kuld fik jo alle 3 meget,meget let CRD – 3 dage senere ville de have været fri, sagde dyrlægen. Dette med en mor lyst til middel CRD som hvalp ( men jeg er overbevist om den lysning var fejlagtig ) og en far lyst til let CRD.

Denne gang er farmand fri……….spændende hvad det gør. Da Donna blev omlyst, sagde dyrlægen at hun var “fri”- men tilføjede at han havde slået hende op på hundeweb, og kunne se hun der havde CRD påvist ( der står graden ikke ), så derfor ville han ikke skrive “fri” i blanketten. Sådan et fjols!!! Jeg betalte ham ikke for at skrive, hvad der stod på hundeweb – men for, hvad han så!!!

Donnas far var fri – mor har let CRD. Donnas far var lyst et par gange, idet man var usikker på hvad man så – men siden erfarede man at han havde en pigmentplet i øjet, som fejlagtigt kunne ligne CRD. Jeg tror Donna har arvet dette. Men nu må vi se…………De 3 hvalpe fra sidst har i al fald meget fine øjne – bedre end både mor og far, og det er jo lidt sjovt.

I dag var Lone på besøg med sin datter. Lone ejer Rammstein fra C-kuldet, og skulle alligevel til Kbh – og kom forbi til hvalpekig. Sjovt at se de små – de ELSKER gæster. Myldrer frem,og halerne logrer bare helt vildt. Kæmper om at komme forrest og kravle op – det var ren lykke med 2 fremmede i hvalpegården. Totalt party!

Dejligt,så mange gider komme forbi og hjælpe med at socialisere de små. Om 1½ uge flytter den første – og den sidste tid er travl, som tidl. nævnt. Træner Johanna vil dog også gerne se dem ( fedt!! ) – og Martine, som lavede kursus herude på Hundeskolen og er Danmarksmester i IPO3. Glæder mig til at høre, hvad de to synes om de små.

Nu er det snart sengetid. Ca. 03.30 vækker de mig igen – så er det tissetur i haven. Tror dog det er hurtigt overstået, for det er frostvejr her til aften – så er de nok til at lokke ind igen. Måske…………