Jeg trænger til forår!! Fuglefløjt, sol i ansigtet, forårsblomster der pipper frem – uhhhh, jeg glæder mig! Er ved at være lidt træt af at skulle have 17 lag tøj på hver gang vi skal ud, undgå saltede områder osv.

Dog er det rigtig dejligt, man allerede mærker dagene bliver længere. DET er super!!

Jeg knokler stadig rundt her og socialiserer og sætter krydser i de smås skema. Vi er ude mange steder – Dragør er f.eks en super hyggelig by at gå i, med rigtigt mange “prøvelser”. Der var jeg ude med Enya i går – og hun var bare så sej altså!

Der er en lille gågade og masser af mennesker,der gerne vil hilse på sådan en lille en. Der er et sted med trapper ( lange, flade trin ), der er en havn, hvor det virkelig hyler i masterne og flag smælder m.m. Presenning blafrer – hamrende godt sted at gå. Man kommer også forbi butik med indkøbsvogne – så vi havde 8 krydser med hjem i går.

Easy var med over i det lokale bycenter kl. 17.00, hvor der virkelig er mange mennesker, hylende unger der lige er hentet m.m. Også super godt.

Så jeg var rigtig tilfreds, da der tikkede en sms ind : ” Gæt lige hvem der sidder i et tog lige nu”. Hæ – ikke svært at gætte – nummeret er jo kodet ind 🙂 🙂 Det gjorde Timmy – og han havde også været med hos Bilka. Der knokles rundt omkring, og det er SUPER!!! MEN – tror da lige jeg skal i endnu mere sving, for at følge med 🙂

Easy hedder i øvrigt ikke Easy mere – hun skal hedde Madonna, og flytter d. 8. feb. Har kaldt hende Madonna et par gange – så kommer hendes mor styrtende : ” Ja, hvad er der ???” Hæ – så måske navneskiftet først bliver en realitet ved flytning 🙂 🙂

Hun får et super duper aktivt hjem – det er jeg glad for. Det skulle hun nemlig have – og var et sådant ikke dukket op, var hun blevet her. Hun flytter først 8. feb, da det skal passe sammen med ferie og god indkøring.

Dermed er der kun et lille pus tilbage – Easy Elegance, som er jordens sødeste lille hund. Åh, hun er simpelthen så kærlig – og totalt cool ude. Hun minder om Timmy på mange måder!

Han er også cool – har jeg også fået besked om fra hans nye hjem. Tager alting med ophøjet ro. Sådan så jeg ham også – han er en zobel kopi af sin far. Totalt cool.

Jeg har nu fået lavet galleriet – så det funker. Der ligger 5 mapper derinde nu, og hver hvalp har fået/får sin egen. Skal lige have indlæst billeder i mappen “efter 8 uger” igen – for de små thumbnails er bare sorte. Bladrer man sig igennem, er alle billeder der dog.

Jeg har også fået mit fine fødselsdagskort i farver – det er bare så sejt altså. Det kan man se her : http://lapinette.dk/kort.html