Kender I sangen “on the road again” ? Sådan en rigtig country-ting……….vældig hyggelig. Plejer at skråle den, når der skal køres langt…………..

Men egentlig er den også aktuel nu. For jeg flyver og farer med de to hvalpe hver dag. Men for dælen, hvor er det godt givet ud!

Vi har jo vores skema – socialierings-skema, hvor der skal krydses af. Når vi så kommer til mandag, nulstilles det hele – og så er det forfra. Selvfølgelig for at få generaliseret en masse. Så selv om der var kryds i tog og togtur sidste uge, så må man på den igen i denne uge.

Det er fantastisk at opleve, hvordan 1 !! tur tidligere, rykker dem. I dag svansede de alle ind i elevatoren med største selvfølgelighed, og det var høje haler og stor begejstring på hele turen.

Sidst stod vi af ved DR-byen – i dag besluttede vi undervejs at fortsætte til Christianshavn. Der er livligt – meget livligt, og kæmpe MEGET trafikeret vej. Derudover er det pludselig en undergrunds-station, man lander på.

Som sagt, så gjort. Elevatoren lukkede sørme en mand i kørestol ud, da vi stod og ventede – sejt. Et kryds der! Pludselig stod vi så på Christianshavn Torv – og havde kun bevæget os meget få m før vi var ud for bænken med grønlændere, som altid holder til der. Også altid godt visne. Heeeeeeey – det er Lassie, opdagede en af dem. Jøp, fint set – og lidt sludren om det – og så videre.

Ud til den MEGET befærdede vej – med masser af busser og tung trafik lige klods op af vores lille fortov. De var bare SÅ seje, de små. Gik endda foran os førere med høje haler og tjekkede ud. Nøjs, en var stolt!

Kom til voldene, hvilket vakte stor begejtring hos de små. Mødte først en sød hund – men alt det græs og hundedufte at inspicere – det var lykken. Der var også en trappe lige at nuppe. Vi passerede kæmpe legeplads- man ak, hunde ingen adgang. Intet kryds der i dag. Mens vi gik der besluttede vi så at gå til Islands Brygge – som er næste station. Så fik vi/de da en lille tur ud af det.

Super sejt – den tur bød bl.a. på en lang bro, som skulle passeres – no problem. Så kom det store grimme kryds fra H.C Andersens Boulevard – 5 eller 6 sporet. Det løb vi over, for at være sikre på ikke at ende på midten – og de små jodlede lykkelige med.

Endte på Islands Brygge Station – og udenfor er der en pølsevogn. Jamen – skulle vi ikke ??? Jo, Emilie holdte hundene, og jeg stillede mig hen og bad om en kold pølse. Et ældre par tyrkere sad i vognen – og de så helt perplekse på mig. Kold ???? Jah – altså en,der ikke er lavet. ” Nej,nej, det have vi ikke” sagde konen- men jow, det mente manden nu nok, og lidt småsurt fandt hun den så frem i et køleskab. Hvad skal du bruge den til ? spurgte hun -for hun fattede bestemt ikke vitsen i sådan en. ” Det er til min hund” svarede jeg – og var glad for vi havde udvekslet penge/pølse – for ellers tror jeg hun havde nægtet at give mig den 🙂 🙂 Hun syntes virkelig jeg var langt ude…………

Nå – men der var 3 små MEGET glade hunde, der hurtigt gav den pølse ben at gå på. Stor succes.

På vejen hjem i toget, kom der pludselig en anden hvalp tæskende hen til os med ejeren halsende efter. Jeg mener I toget 🙂

Det var oven i løbet noget så sjældent som en amstaff på 18 uger. Den var meget sød og høflig over for de små, men jeg undrede mig da lige over man tør anskaffe sig sådan en. Tænk, hvis politiet får kig på det ? Så kan man risikere de tager hunden. Uhhhhhhh – en bombe at leve med!!!

Turen bød på masser af hilse-møder med diverse mennesker. Utroligt, som sådan en lille flok hvalpe kan vække opsigt – men det gør de. Folk bliver bløde om hjerterne………..

Hjemme igen, var der nogle MEGET trætte hvalpe, som havde fået en super en på opleveren!

Herlig dag!