Så er roen faldet over det lille hus igen. Alle hvalpe flyttet – alle har klaret det flot, og jeg kan begynde at tænke på lidt andre ting også igen.

Konkret betyder det at træningen har fået et boost igen. Jeg får ikke trænet ordentligt, når her er hvalpe – hver ting til sin tid. Derudover tror jeg faktisk også en lille pause kan være rigtig godt nogle gange. Især med Casey, som virkelig udvikler sig hurtigt – lærer hurtigt, og kan en masse, fordi hun er så selvstændig.

Hun er kun 2 år – så meget godt lige at få noget modning med også.

Vi er startet på noget seriøs LP3 træning nu, og jeg var sikker på største problem ville være positioner under gang – hun er SÅ ivrig, og “stå” mens jeg går videre var jeg 100 på ville give noget tripperi. Gjorde det også 🙂 🙂 Dæk er til gengæld fantastisk – knald, siger det – så er hun røget ned med fronten først.

Nå – men mig lave en plan – og efter nu 4 træningssessions på under 5 min – så har jeg min “stå” – helt perfekt, HVER gang. Hun er så hamrende hurtig altså. Dæk med fører i skjul, sitøvelse, felt, indkald med stå, udlagte apporter, stillingsskift, næseprøve……….springapport – jamen, alt det andet kan hun!!

Hendes fri ved fod er blevet super god, efter jeg ændrede trænings-strategi i efteråret. Nu hopper hun næsten ved siden af, i bare ivrighed.

Helt tåbeligt går jeg nu med en lille angst for at blive “færdig”. For når hun er DKLPCH – så gider jeg ikke fortsætte med at gå til prøver i det. Men hun skal jo lave noget ??? Hun er kun 2 år – hmmm…………..Nå, vi må se. Hun SKAL lave noget – og trænes. Så – DCH må være en option. Hun vil elske det mere brugsorienterede – og måske jeg så også kommer til det 🙂 🙂

Er så spændt på det år vi går ind i – for der er mange bolde i spil.

Casey og Donna skal op i LP3, Smilla i LP2, Cloie i LP2 + DCH, Diva i DCH, Summer i LP1 – og så er der planlagt en masse rallyprøver over hele linien også. Masser af mine kursister herude skal også til prøver – vildt spændende.

Casey skal have et kuld hvalpe – Trixie skal også ifølge planen – og Bassie være far til kuld hos Ebony Moor collies.

Det bliver et sindssygt spændende år – og så følge alle de små også!! Er så glad for alle de mails og billeder jeg får! Det betyder så meget for mig.

Elsker mit “hundeliv”!