Så er det tid til lidt opdatering igen. Sidder her og hygger mig efter lørdags-rengøring – og inden da var jeg ude og undervise 2 hold. Som altid dejligt – men trods tøvejr, synes jeg dælme det var koldt! Det tog noget seriøs rengøring at få varmen igen – og den kom først endelig, da jeg hev en gang kanel-snegle ud af ovnen 🙂

E-kuldets socialiserings-konkurrence er slut. Til og med 12. uge løb den – og så skulle krydserne gøres op. Tusinde tak for jeres indsendte resultater – og ikke mindst de mange beretninger om hvad I har lavet – og hvordan de små har håndteret det. Jeg har siddet med kæmpe smil og nydt det hele! Det er SÅ sejt, som I draget ud for at give dem en masse gode oplevelser. Det kommer I til at leve højt på de næste mange år.

Vinderen havde 195 krydser – og 2 uger var der kryds i samtlige rubrikker. Helt vildt.

KÆMPE til lykke til Timmy, Susanne og Bent!!!!

Jeg var på posthuset og sende jeres præmie i går :

Præmien er et “trænings-kit” – med ting, som ofte ikke lige kan købes om hjørnet. 1 kaninskind til belønning, en kong med snor ditto. En homemade lineførings/rallysnor i den rigtige længde – så den bare kan hænge i en pegefinger. Derudover et halsbånd, syet af Marianne Quist – bestilt hjem i sidste øjeblik, så det kunne blive den rigtige farve. Håber det kan gøre nytte.

Fredag var jeg i Næstved og vaske Dina – og gøre hende lækker. Uhhhh, det er så hyggeligt altså. Trods jeg stort set altid putter hende i bad, når vi ses – så er hun vældig glad, når kennelmor kommer forbi. Hun ligner sin mor – en del endda. En stor Andrea – for Dina er en del større og mere langlemmet end Andrea. “Sig mig – er du sikker på der ikke er border collie i ?” spurgte ejeren – for hun synes Dina er meget livlig med masser af “knald på” – men også enormt trænbar. Hæ – det er lidt skægt, for jeg har altid kaldt Andrea min lille border collie-collie 🙂 Hun har den der lidt vimsende adfærd, men også tit ser hos dem. Den har Dina så også – og hun er lige så stor en puttetrold som sin mor. SÅ hyggeligt.

Casey ligner også søster, hvad det angår – og lige pt er vi gået i træninsmode igen, og det går simpelthen super. Havde virkelig troet sæsonens fokus skulle være stå, sit og dæk under gang – men den sidder allerede. Viste vores “stå” ( som var det mest kildne ) til træning i torsdags – og den “sidder lige i skabet”. Fedt mand…………….jamen, så skal der bare stabiliseres, for så er der tjek på alle LP3 øvelser.

Det bliver virkelig spændende – glæder mig meget. Donna er også godt i gang igen, så det bliver en overskuelig sæson. Jeg skal kun koncentrere mig om LP3. Ellers har jeg ofte haft hunde i stort set alle klasser,og tæsket rundt til prøver for at nå de forskellige ringe med de forskellige hunde. Men i år står den kun på LP3.

Årets Lapinettedag er nu annonceret. Link til arrangementet på forsiden. Det glæder jeg mig godt nok også til!! Et af årets højdepunkter er de dage.