Så er jeg landet efter nogle travle dage. Den har stået på hundevask hist og pist, og hundetrimning sågar også. Sidstnævnte er vældig hårdt for både fingre og ryg, så man kan godt mærke det dagen efter 🙂

Men det går godt. Masser af super tilbagemeldinger fra hvalpene – og masser af dejlige billeder. De bliver løbende lagt ind i galleriet – nogle gange også uden jeg opdaterer andre steder.

I disse dage oplever jeg en utrolig glad Gimli. Han er jo kommet på metacam igen – fordi han tydeligt ikke havde det godt. Så gik der en 14 dage med bedring, men stadig var der dage han ikke var fit. Men de sidste dage har han jodlet rundt, leger med legetøj og kommer hen til mig og indbyder til leg. Nååårh altså – gamle dreng. Dejligt at se. Håber han bliver længe på det “stadie”.

Hele flokken er i fæld – og jeg er ved at være igennem mængderne. Der er blevet friseret meget uld af – og jeg må se at få spundet noget af det til garn, og putte det i garnskabet – for uldskabet er efterhånden godt spækket 🙂

Donna har jo så smidt ALT – og næsten mere til. Hold da fast hun ser ud – ligner i visse vinkler næsten en korthårscollie. Hun fryser så også. Når de kommer ud i en kold bil om morgenen, når vi skal på tur – så går der ikke lang tid, før hun fryser. Herhjemme finder jeg hende også tit UNDER min dyne i sengen. Hun har lært sig at flytte sengetæppet og så kravle under. Så ligger hun på min hovedpude med hovedet – og under dynen. Sådan lidt sært menneskeligt at se faktisk 🙂 🙂 Hun er en lille brainy en 🙂

Jeg tror hun savner sine hvalpe – hun er meget kontaktsøgende. Kommer mange gange dagligt og skraber på mig med poten – og vil ” et eller andet”. Så nusser vi lidt, og snakker lidt sammen – men hun er meget insisterende. Jeg tror hun synes der mangler noget…………Så går vi ud og træner lidt nogle af gangene, og hun er godt nok “hot” pt. Det tror jeg hun har savnet – fri ved fod er mere hoppende, end gående. Forbenene rører næsten ikke jorden – hun er helt oppe at køre 🙂 Men det er jo dejligt – og meget af det sidder fra før hvalpe. Visse ting skal dog lige have en opfrisker kan jeg se – hvor gamle vaner titter frem.

Casey er til gengæld fantastisk til at huske. Alt sidder, hvor vi slap det – og hun bygger hurtigt på. Har fornemmelsen af hun faktisk har overhalet Donna nu. Men nu må vi se…………

DCK afholder off. prøver 26. maj – og der bliver de meldt til. Det samme gør en del hvalpe herfra – og en masse kursister. Glæder mig meget. For første gang i 3-4 år er jeg ikke med til at arrangere,og kan faktisk bare nyde at skulle af sted. De andre år, har vi mødtes kl. 06.30 mener jeg – i al fald MEGET tidligt, for at sætte baner op og gøre klar. Inden da var gået mange, mange timer med at lave program, hyre dommere m.m. – så egentlig var jeg flad, inden vi overhovedet nåede frem til pladsen 🙂

Dejligt der står nye mennesker klar til den tørn – og egentlig synes jeg alle brugere burde have den tørn. Det burde gå på omgang. Det er et KÆMPE arbejde – og mange gange hører man bare brok. Tror forståelsen ville være større, hvis man faktisk selv havde prøvet det.

Men ren luksus ikke at skulle tænke på dette i år.

Næste stop “ud af huset” er udstillingen i Voldum d. 2.marts. Glæder mig rigtig meget. For det første er Casey vinder i 2 klasser i “Årets hund” i lydighed – og skal hædres for dette. Det samme er Summer i rally begynderklassen – så Ellyn og jeg tager turen sammen, og det bliver ren hygge.

Inden udstillingen ( som starter kl. 14. ) skal vi nemlig forbi Bess, som bor 3 kvarter derfra. Der er vi inviteret til frokost – uhhhhhhhhhh, jeg glæder mig til at se Bess igen. Jeg har så også Bianca med – for hende har jeg jo avlsretten over,og så skal hun prøve at udstilles og i hele taget bare med og have en på opleveren.

Timmy & co. støder også til – og han skal også udstilles. Det bliver en travl,intens – og fantastisk dag, i selskab med så mange af mine hvalpe. Glæder mig!!!

Men dermed er der ligesom officielt taget hul på sæsonen – og jeg tror 2013 bliver et super spændende år.