Hold nu fast, det passer mig dårligt der er kommet kulde igen. Det var lige SÅ dejligt med forårsfornemmelser og milde dage. I særdeleshed ift træningen – for det trækker ligefrem at komme ud, når vejret mildnes. Nu er det på med 3 sæt tøj igen – og pakke sig ind.

Weekenden var STYG. Lørdag var jeg på Vores Hundekole 2 timer – og søndag 4. Søndag var et studie i overlevelse. Det blæste vildt – og det foregår jo på en stor åben plads – så kulden var enorm. Jeg havde masser af tøj på – men alligevel frøs jeg. Havde om morgenen læst, at grundet blæsten ville kulden reelt være minus 21 grader, og der var risiko for frostskader. Nøjs, jeg var bange for min næse 🙂 Helt tosset – men det bed og sved i den – og jeg var spændt på om varmen ville komme igen når jeg kom ind – eller næsen falde af. I pausen susede jeg hjem og fiskede en bitter frem. Fik en flaske ” 1 enkelt” af en hvalpekøber for nylig, og jeg skal love for den kom i anvendelse.

Var hjemme 15.00 – og pakkede mig ind i uldsokker, tyk trøje – dyne – og så var der dømt sofa. Først 19.00 havde jeg varmen.

Vores egen træning herhjemme går godt. Disciplinen er god pt og pigerne er oppe på lakridserne og nyder tydeligt at arbejde igen efter ca. ½ års pause. Vi har da trænet det halve år – men mest tricks. Har hygget mig med at lave små “serier” – f.eks bakke 10 m, twist – bakke 10 m mere – og så ned i buk. Indkald- og springe over mit ben og lign. som bare er sjov og spas. Hundene elsker det.

Jeg arbejder med 2 – max 3 øvelser samtidigt, og de prioriteres skarpt, således 1 er den vigtigste. Casey skulle lære stå sit dæk under gang helt forfra – uden håndtegn – og Donna skulle godt nok have den opfrisket, for hun var ret blank ift den, da vi startede op igen.

Har lavet mig en arbejdsmodel, som siger at hver mandag er der “status”. På den øvelse, som havde særligt fokus – evt. de andre også – og den laves som færdig øvelse på video. Såeh – en smule opvarmning – og så lige på og hårdt, og hvis ikke den sidder i skabet fortsætter vi. Er den ok – så ryger den ned på “vedligeholdelse” – dvs som øvelse 3 – og en ny bliver 1. prioritet.

Status i går var, at begge lavede perfekt positiotiner – med hurtige skift – i positioner under gang. Donna flagrede lidt i et par vendinger – men det har ikke noget med skiftene at gøre, og må pilles ud som selvstændige øvelse. Det kunne f.eks så være øvelse 2 😉

Caseys var super. Ekstremt hurtige skift.

Herunder Donnas færdige øvelse – lille, skaldede Donna 🙂 Hun ser lidt sjov ud – sorry for det. Men det “koster” at have hvalpe.
https://youtube.com/watch?v=oNvnszSJvC0%3Flist%3DUUWaDwaFmZzlIPhNkAPlj2-g

Eftersom begge lavede fine øvelser, måtte en ny findes frem. Det blev stillingsskift, som vi fik trænet helt om sidste år – og endte med nogle super øvelser. 10 m væk for begge – præcise skift – og bagudrettede. Det var det, som blev lavet om – kontrol ift dette.

Igen samme taktik – gå ud og lave den som færdig øvelse, vedvidende at det sikkert vil gå af h……… til, fordi det er ½ år siden – men så er det nemt at se, hvad der halter – og hvor der skal sættes ind. Så piller jeg det fra hinanden igen 🙂

Det kan også blive lidt morsomt – i al fald havde jeg svært ved at holde masken,da min lille blå turbocollie med stor begejstring lavede øvelsen,som hun syntes den skulle være. I kan jo prøve at gætte hvilket trick hun her i vinters har syntes var topfedt 🙂

Det er sjovt at se, at de første skift er super. F.eks bakker hun tilbage med forbenene fra stå til sit ( hvilket vi fik trænet ind sidste år ), og fra sit til dæk er en flot smækdæk. Eneste problem er faktisk fra stå til dæk – de trænede vi også ind, at fronten skal ned først – MEN så ender hun jo i den højt elskede bukke-position – og den har jo givet meget begejstring her i vinters – så den beholder hun 🙂 Så piller jeg stå – til dæk ud – og træner dette seperat – så tror jeg, at jeg har mit stillingsskift 🙂

https://youtube.com/watch?v=WqycRWLnOFM%3Flist%3DUUWaDwaFmZzlIPhNkAPlj2-g

Min ambition er klart, at om en uge sidder stillingsskift lige i skabet igen. De kunne jo for ½ år siden – så mønstret skal lige friskes op……….der skal afkodes og genindlæses,om man så kan sige 🙂

Donna var så meget sikker i den – hun nøler bare lidt for meget ned i dæk, hvor vi faktisk fik en flot smækdæk på sidste sæson. Hos hende er det den der skal genindlæses 🙂

Men det er jo så spændende – deadline er på mandag 😀 😀 😀