En super weekend er just overstået. Der har godt nok været knald på – men hvor var det fedt!

Søndag var der Lapinette-dag, og der er brugt meget tid på at arrangere, få det til at hænge sammen – og konkret blev det meste af lørdagen brug på kagebagning,indkøb og forberedelser af mad/ fest ( der skulle køres stole m.m )

Harley + mor meldte afbud lørdag – mor lå i sengen med feber. Æv – men sygdom kan man jo ikke gøre noget ved. 21.30 lørdag aften meldte Maria instruktør så afbud – lå også i sengen med feber. SHIT!!!

What to do ??

Heldigvis har Cloies ejere Jeannette/Karin været på mange sporkurser og går jævnligt spor med deres hunde, så de tilbød fluks at overtage instruktør-rollen. At lære folk hvordan de starter op, ville de snildt kunne. Pfyh – tørrede lige sveden af panden.

Søndag morgen mødtes vi så ude i Skoven. Kongelundsskoven er stor og super lækker. Både i hele taget – men også til spor 🙂 Der ligger en stor græsplæne lige ved P-pladsen, og den var jo så helt perfekt til at træne tricks, og lave intro til klikker. Trimmebordet var også med, så vi kunne få kigget lidt på nogle detaljer ift solignering.

14 collier mødte op – og blev delt i 2 hold, og så gik vi i gang.

Kæft, hvor var det fedt. Bare det som kennelmor, at se så mange at sine hvalpe samtidig, er ganske overvældende. Sikke mange hundekys og hundekrammere jeg fik. Stor glæde ved at se hinanden også……..

Vejret var jo pragtfuldt, og sidst på dagen var vi mange der var godt røde i kasketten 🙂 Man er træt og brugt på en helt særlig måde efter en dag i det fri – man har det bare godt.

Både sporkursus og tricks/klikker m.m. forløb super godt – og det var en glad og forventningsfuld flok der drog de 2-3 km til Emilies hus i Dragør og sammenskudsmiddag. Frank og Christina ( Divas ejere ) stødte til der – de havde meddelt inden, de først kunne komme til middagen, men ikke hvorfor. Hæ – de havde været til rallyprøve med Diva, og fået sidste pind og titel. Så er det ok at først komme senere 😀

Wow, hvor har vi det bare hyggeligt sammen hele flokken. Det er længe siden jeg har grint så meget – totalt tossede hvalpekøbere jeg har 🙂

Maden var også fantastisk – pragtfuldt måltid. Pulled pork ( den lavede jeg – langtidsstegt nakkesteg – 12 timer v. 100 grader – PRØV DET,hvis ikke det er sket ), kyllingelår m. corn flakes, skinke, lækre salater, hjemmebagt lækkert brød m. groft salt og rosmarin, lækre tærter m.m. Helt fantastisk……….

Derefter kom kagen, som Frank og Christina stod for. Der var bygget en forventning op, for de var ualmindelig hemmelighedsfulde ( Du må ikke kigge, Nette!!!!! )…………

WOW for pokker da. Sikke en sej kage – der er billede herunder. Med billeder af en masse Lapinette-hunde. Var lidt morbidt at spise dem – men det gik nu svært godt, når man kom i gang 🙂 Lækker, lækker kage!

Tror kl. nærmede sig 21.00 da jeg tog derfra og de sidste gik – og vi mødtes kl. 10.00 En hel dag sammen – og hvor var det fedt!!!

Tusinde tak til verdens bedste hvalpekøbere!

Jeg lægger billeder ind i galleriet om lidt – kommer til at hedde Lapinettetræf 2013.

Travl tid – hver weekend er der et projekt. På lørdag skal Donna og jeg til LP3 prøve efter mere end 1 års pause ( hun har haft hvalpe ). Jeg synes slet ikke vi har trænet nok på det sidste, men vi tager det som en oplevelse – og som en status på hvor der specifikt skal sættes ind videre. Mange ting sidder jo flot hos hende, men ved ikke hvor stabilt det er, med de ting vi har lavet om.

Sæsonen er jo heldigvis lang – så meget godt med sådan en “tester” til at starte med.