Dejlig dag i dag – det har været tørvejr her på øen, og ikke så varmt, at det ikke var til at holde ud.

Jeg havde vilde ambitioner om en “hviledag”- meeeen, det kunne jeg ikke holde. Der er gjort weekend-rent, hundene er børstede – og der er ordnet en del i haven. Men der har været ro på – og det er rart.

Det har været travle dage, med en masse ting som skulle organiseres. Først og fremmest parring i Sverige.

Trixie har været ved dyrlægen i dag, og prostegerontallet er kun 4 – så det er super. Dvs. forventede parringer bliver tirsdag/onsdag. Så kan jeg nå at bestille flybillet m.m. uden panik 🙂

Det blev ellers lidt spændende i går, hvor Trixie havde mødt en hanhund, og beredvilligt lagt halen til side – for var hun mon længere i løb end antaget ? Hun er på 8. dag i dag – og Andrea er parret på hhv dag 7 og 9. Søster Casey har været højløbsk på dag 12-14 “efter bogen” – men måske Trixie ligner sin mor (?)

Det lader det så ikke til. Det er fint. Monica ( hanhunde-ejer ) har en hård weekend, og der er Midsomerhelg i Sverige- totalt helligdage, så alt handler om det. Rigtig dårlig timing, hvis vi skulle af sted nu – men man er jo nødt til det, når det er rette tid 😀

Og hvorfor skal jeg så med ? Spørger flere om. Jo – fordi jeg vil da se far Texas. Jeg er nødt til at have et “billede” af ham. Dernæst vil jeg gerne hjælpe til med parring, hvis det skulle være nødvendigt – og eftersom hvalpene kommer til at være hos mig, er det naturligt at være med hele vejen. Hanhunde-ejer skal da også møde mig!

Fly til Stockholm, og så ca. 2 timers offentlig transport – så er jeg fremme 🙂

I går var jeg på besøg hos Lassie – Donnas datter fra sidste kuld. Totalt hyggeligt – og jeg havde Bianca med også.

Åhhh, det var dejligt at se Lassie, og hun kunne også bare kende kennelmor. Nøjs, hun var glad – og gav mange nysser. Hvor er hun blevet fin – meget sjovt at se, hun mest af alt ligner sin mormor Honey. Bianca ligner sin far Bassie – og alligevel ligner de også lidt hinanden. Det mest skægge er, at det kuld er blevet nogle store hunde. De er 7 mdr – men begge disse piger er pt en del større end deres mor.

Timmy skulle også være blevet en ordenntlig kleppert – så far Bassie må give noget str. videre. Sjovt, hvor han har det fra – for hans mor er virkelig ikke stor, og hans far er sådan alm. str. colliehan. Bassie selv er en stor hanhund – og det giver han klart videre. Faktisk er hvalpene i dette kuld generelt større end Donnas sidste kuld – hvor faderen er en amr. collie. Det er lidt skægt……..

Jeg har lagt billeder ind i galleriet – under E kuld – og Lassie. Der er en del af hende der………….

I morgen står den på LP prøver. Jeg glæder mig – jeg ved der kommer rigtigt mange af hunde-vennerne,så det bliver en hyggelig dag. Håber det holder tørvejr!