Lige en lille update inden sengetid her……….

I dag var der off. LP og rallyprøver i Lyngby, afholdt af OES klubben. En årlig begivenhed, som det efterhånden er en tradition for mig at deltage i. Det er SÅ hyggelige prøver- godt arrangeret, dejlige omgivelser………og jah, det er så en af de begivenheder hvert år jeg søger at komme til at deltage i.

I år havde jeg meldt Donna til. Casey mangler stadig lige på “værkstedet” inden hun kommer til prøve igen – vi satser på oktober.

Donnas 2 døtre fra D kuldet var også meldt til – og et par kursister her fra hundeskolen.

Pragtfuld dag – havde ellers frygtet vejret lidt. På det seneste har det syntes at være præget af ekstremer både den ene og den anden vej – enten MEGET varmt eller MEGET vådt. I dag overskyet, en let regn – men faktisk meget tilpas.

Jeg skulle først op som allersidste hund på dagen, og havde en forhåndsmelding om at sidste hold fællesøvelser ville komme efter frokostpausen. Så jeg mødte op lidt over 11, så jeg kunne nå at se Donnas datter Summer + Ellyn i LP1.

Birgitte og Smilla var på fra morgenstunden i rally begynder – og det gik jeg desværre glip af, men mødte en masse på vejen over pladsen, der fortalte hvor flot det havde været 😀

Præmieoverrækkelsen fandt sted ca. 11.30, tror jeg – fuldstændig samtidig med Summer var oppe i ringen ved siden af 😀 Smilla blev kaldt op allersidst – og vandt dermed begynderklassen – med 100 points, så titlen var også hjemme idag. Super sejt!!!

Summer lå flot i dæk, selv om det væltede rundt med hunde om ørerne på hende, og der blev klappet voldsomt og jublet. Sejt………Hun vandt sørme LP1 klassen ( 12 deltagere ) med 170 points. Sikke nogle dygtige døtre Donna har!!

Svært at leve op til, tænkte jeg…………..Donna + resten af tævekoret herhjemme er 1/4 sekund i løbetid. Donnas hvalpe fra sidste kuld er nu over 7 mdr – og jeg skal love for der er gang i hormonerne herhjemme pt. Donna er gerne lidt mere indadvendt og stille i det, når det nærmer sig. Såeh – regnede ikke med noget, ville bare gerne have en god oplevelse. Det fik vi!

Hun VAR lidt mindre på dupperne end vanligt – men fokusøvelserne var fine. 10 i felt – det er jeg godt nok glad for. Det var fuld galop der ud – lige ind midt i “stå” ( freeze ) og dæk – og flot indkald. Positionerne under gang var også super alle 3.

Hun tog også rigtige apport, efter lige at have været ovre og tjekke den forkerte lå som den skulle 😀 😀 😀 Hun ER sjov – hun vil have det hele med. Hun ved udemærket hvilken hun skal tage – hun vil bare gerne lige have styr på begge. Så som fører er det med at at have is i maven 😀

Det var en pæn prøve – hun gik rigtig godt, og jeg var super tilfreds.

Vi endte sørme med at vinde hele klassen med 247,5 points – wow.

Så kan man da lige snakke om et hat-trick – 3* Lapinetter – og alle vandt deres klasse. Det er en dag jeg ikke lige glemmer – jeg er mega stolt af “mine” piger.

Men dermed fik Donna titlen LP3 føjet til samlingen – og Smilla RBM og Summer LP1.

Mine 2 kursister ( udover Smilla/Summer ) klarede det også flot med en hentet rallypind og en bestået LP2-prøve – debuterede for 3 uger i siden i LP1 – og nu videre til LP2 med det vuns 😀 Det blev en 3.præmie – med 2 nuller. Luna gik for tidligt i indkald fra dæk – og løb uden om springet retur – resten var super flot.

Såeh – det har været en rigtig, rigtig dejlig dag i dag. Dejlig middag med ungerne til aften – med vin, og is til dessert. Skønt!

Nu vil vi hvile lidt på laurbærrene i morgen – og lade op til Stockholm tur/retur i starten af næste uge.