Sidder her i sofaen – med Smilla halvt på skødet 🙂 Sidste aften med hende – så har hun været her en uge. Det er bare gået så godt. Totalt hyggeligt – men hånden på hjertet har jeg ikke sovet så godt.

Gæstehunde får altid lov at sove hos mig – og også gerne i sengen, hvis de vil. Det vil de faktisk altid gerne – og Smilla også. Vældig hyggeligt, men hun er sådan en der slet ikke kan komme tæt nok på – så møver sig ind, skubber og maser. Jeg er vågnet mange gange om natten mast nærmest helt ind i brædderne på væggen 😀

Så har jeg vendt mig – med hovedet i fodenden – og 5 sek. efter er hun rykket med 🙂

På de rigtigt gode nætter er Donna og Casey også hoppet op i sengen – og tjah – jeg er glad for klaustrofobi ikke er en svaghed jeg lider af 🙂

Meget sjovt at iagttage samspillet i flokken også. Meget tydeligt at se Casey er stærkeste tæve nu – og Silver stadig flokkens fører.

Jeg får trænet pænt med pigerne – og benytter stadig alle hverdagens muligheder for at træne forstyrrelser med Donna. Der er gået totalt sport i det 😀

Gæster af alverdens slags – bliver bedt om at line op, mens hun sendes ud mod dem. Jeg finder mere og mere sjove steder at holde ind,og bede hende hente apporten – forleden gik 3 ældre mænd totalt i stå, mens de var ved at sætte et flag op. For wrooooooum – ind på pladsen kommer collie-kareten og ud farer jeg og lægger en trædims 2 m fra dem – siger bare lige hej i skyndingen. Kort efter kommer en hund og henter trædimsen – og jeg jubler og jodler – og smider hunden i bilen igen. Wrooooum – væk igen – og D´herrer stod med hænderne i luften, hvor de var nået til, da jeg ankom 🙂 Funny………..

I går blev forstyrrelserne dog i den grad skærpet til træning – da apport blev lagt ud og Johanna satte sig lige bag med stor trøje/jakke på – og hætten helt op om hovedet vendt frontalt lige mod apporten. Wow – hæ……..Donna løb halvvejs og så stod øjnene ellers på stilke. What ???????

Ej, det var lige i overkanten – Johanna rykkede 1 m væk ( sad nu 3 m fra apporten ), og så løb Donna lige ud og tog den. Det ville jeg faktisk have troet hun ikke havde gjort – det var virkelig spooky……….uha.

Men vi stoppede ikke der…………..næh næh. Næste apport stod Johanna nærmest hen over – dog uden jakke denne gang – men i – jah – totalt boogieman stil, nærmest bøjet over apporten. Kæft da – men jow, Donna løb direkte ud og tog den. Det kunne dårligt være ret meget mere konfronterende. Hold da op, hun har rykket mit lille kuglelyn. Hun er bare så sej!!

Min lille blå lynkineser er der nu lagt plan for i stoppet – såeh – fed aften i går.

Men jeg er træt af varmen – jeg vil godt klage. Det er altså ikke det fedeste hundetræningsvejr. Det mener jeg altså!!!

Min tålmodighed er i den grad sat på prøve ift projekt hvalpe………det interskandinaviske af slagsen. Vi er enige om ikke at scanne – og så må man “bare” vente. Bare ???????????

Det gode er, at hun virker drægtig – men der går lige et par uger endnu, inden man kan være helt sikker.

Akkeja…………