Nå – jeg har ikke været flittig med at opdatere. Årsagen er at jeg har haft mega travlt!

Jeg har hjulpet min datter med at flytte – og IKEA kender jeg nu yderst indgående, må jeg sige 🙂 Jeg har haft en del træning – og kurser at afholde også. Mange hunde til vask – og en del projekter herhjemme også at sørge for.

Lige pt ligger 8 hunde omkring mig. Bassie bor her et par dage, mens familien er på Bornholm, og så er Harley også “hjemme” til en gang vask. Tænkte jeg lige kunne opdatere, mens han lige lufttørrer lidt inden tørring.

Det rigtigt store nyhed er, at Trixie er i den grad drægtig. På dag 41 havde hun taget ca. 3,5 kilo på – og maven buler nu ud, og vokser fra dag til dag.

Hun har været ved dyrlægen og få sin 2. herpesvaccine, og han var bestemt ikke i tvivl om hun var drægtig.

Så på lørdag flytter hun ind – og alt er klart til hende her. Det er lidt surrealistisk at skulle have hvalpe, og ikke have tæven mellem hænderne i denne lange første del af drægtigheden, men heldigvis har jeg fået jævnlige opdateringer – flere om ugen – og været med i samtlige overvejelser. Det er super godt!! Nu vil jeg leve op til det, og levere kontinuerligt opdateringer retur, når nu Tom skal undvære sin hund 2 mdr.

Det bliver en sej en – men jeg er meget taknemmelig over, det lader sig gøre.

Alt er klar her nu – hvalpekassen klar, aviser ditto – hvalpemad indkøbt, kalk på lageret…………jamen, jeg er klar.

Har også arrangeret det, så jeg har været en masser af sted nu og afholde bl.a. fri ved fod kurser i DCH regi – så jeg kan gå hjemme 24/7 fremadrettet.

Det er så fantastisk…………….jeg glæder mig vildt til at se, hvad Trixie gemmer på. Der er i skrivende stund reserveret 3 stk – alle ud til hjem, hvor de skal være aktive træningshunde. Det bliver godt!!

Donna og jeg var til en LP3 prøve forrige weekend. Timingen var godt nok elendig – lige den dag hun var allermest højløbsk – og 30 graders varme. Havde forestillet mig det ville blive en sløv omgang, men hun var godt nok oppe at køre. Wow………

Hun virkede som om hun havde haft snuden i min kaffe 😀 Super sej fri ved fod – den bedste længe. Ekstremt intenst – og hun blev trukket for at gå lidt for langt fremme ( hun var MEGET ivrig ) 😉 Ellers fik vi 9 ( enkelt lille skæv plads også ) – så det er jeg godt tilfreds med. Felt og udlagte apporter var super fine………..men hun trippede i indkald m stå – og endte med at rende ind til mig. Ellers flot stå – BAM, sagde det bare – men efter 3 sek, kunne hun ikke vente længere………….Og sådan var prøven – hun arbejdede i tempo 220 – og de fejl, der var skyldtes “uro”.

Hun tog også forkerte søger – første gang ever i hele hendes liv, tror jeg. Aldrig gjort til en prøve – aldrig gjort til træning. Hun virkede meget sikker, da hun kom ind……..så det var godt nok mærkeligt. Så 2 * 0 = minus 60 points………….Vi fik en 3. præmie.

Flot helhedsindtryk – og kommentarer – og dommer sagde, at Donna er utrolig veltrænet og sikker – og ” den er der bare næste gang”.

Det tror jeg også – eller næste gang igen, for uheld kan jo ske. Men hun arbejder sgu hamrende godt pt.

Casey arbejder også flot — og stille og roligt får vi sat en masse ting på plads. Jeg overvejer pt om hun skal til Lp3 prøve i år – eller vi venter til næste. Meget afhænger af, hvor meget vi får trænet når her er hvalpe.

Har fået en masse dejlige billeder af mine hvalpe – de ryger løbende ind i galleriet.

Alle hunde herhjemme trives super pt – og de gamle. Synes det er sjovt at tænke på Gimli, Honey og Andrea nu alle er 8 ( Andrea bliver 8 om lidt ). Det er en moden flok efterhånden……….! Det kan man dog ikke mærke på tæverne – der er fuld fart frem stadig, men Gimli er faldet af på den. Han har jo så også sin spondylose, og vi har de sidste 4 år taget en dag ad gangen. Det bliver vi ved med………men han er klart en gammel hund nu. Det går IKKE stærkt, når han bevæger sig rundt. Det springende punkt bliver når kulden kommer. Der plejer han at få en skidt periode……….udgangspunktet i år er værre end de andre, så vi må se………Men lige nu har han det faktisk ok.