Stille morgenstund ? Nope, ikke her 🙂

Sønneke farer rundt – 2. dag i skole efter ferie, og det er hårdt at stå op og blive klar. Rutinerne er der ikke helt endnu. Kl. 7 kom Diva – hendes ejere skulle til et-eller-andet her i Kbh – og så er det jo win/win at få vasket hende samtidig. Så hun skal i bad i dag.

Hun render pt efter Andreas, for det ser godt nok sjovt ud det han laver 😀 😀

Bassie har lige været her hele weekenden, idet hans ejer skulle til Bornholm, og det vist nok med tog/bus m.m. – så var det mindre stressende han var her.

Hæ – det var såmænd også hyggeligt nok – det er altid hyggeligt Bassie er her, MEN han ramlede lige ind i den store omgang løbetid hos tæverne. Donna lige færdig – Andrea på 18. dagen – og Casey været i gang en uges tid.

Det er sjovt – jeg har kunnet konstatere, at tæverne bliver MEGET sent højløbske efterhånden. Andrea blev parret på hhv dag 7 og 8, de to gange hun har fået hvalpe. Det er så ret tidligt – men blodprøver m.m. viste det jo, og så var det bare af sted til Sverige. Men den her gang toppede hun på dag…………18 😀 Spørg lige, om Bassie syntes DET var spændende 🙂

Hun gad til gengæld slet ikke ham – trods hun tydeligt var højløbsk – næh, hun havde valgt det skulle være Silver 🙂

Jeg kørte Bassie hjem mandag – han bor i Lynge nord for Kbh. Det var nemlig rigtig smart – så kunne jeg lige besøge hans datter Coco, som af alle steder i hele verden helt tilfældigt bor i fugleflugt 100 m fra ham. Det er da skægt, ikk `?

Coco er født i Jylland hos Iben på Kennel Ebony Moor, og da familien vist kommer en del i Jylland, tog de derhen og kiggede på collie, og reserverede en tæve. Det var en stor overraskelse for dem – at ham, den store tricolour henne om hjørnet, var faderen 😀 😀

Verden ER bare lille!

Rigtig, rigtig hyggeligt – og hun er godt nok en dejlig, lille en. MEGET madglad, og trods kun 11 uger gammel, havde jeg allerede set en twist, sit og dæk indenfor meget kort tid. Hvad som helst for en godbid. Fam. har også en anden collie – Tari, som er fra Norge, så hyggeligt også at hilse på hende – og familien også selvfølgelig!

Jeg har vasket et par af “mine drenge”den sidste tid – både Mozart og Harley har været i bad, og der er taget billeder af dem. De ryger i galleriet om lidt………….

Jeg har afsluttet hvalpehold på Vores Hundeskole – og det næste står allerede klar i kulisserne. Der er godt nok run på tilstrømningen til hundetræning herude – det er herligt!! Men nu venter lige næsten 4 ugers ferie, for på lørdag flytter Trixie ind – og så skal jeg intet andet end passe og nurse hende og hendes hvalpe, når de kommer ca. 27./28. august.

For et par dage siden pakkede jeg så mine hunde, og vi nuppede den sædvanlige 1 times lange gåtur på stranden. Derefter kørte vi til øde område – barkst, lidt goldt og råt……..og havde møde med Mai Vanilli.

Mai er så åbenbart super duper fotograf – og også med hunde. Det anede jeg godt nok ikke. Hun er lokal Amager-pige, og har trænet nogle sæsoner med hendes 2 samojeder ( + mand ) her hos mig. Totalt hundenørd – men fotograf vidste jeg ikke hun var – og oven i købet med et helt fantastisk kunstnerisk udtryk.

Da jeg var oppe i Sverige for at få parret Trixie, sagde Monica ( Texas ejer ) til mig : ” Nette, der mangler altså et billede af dig på din hjemmeside – en præsentation af opdrætteren, således man kan få et billede af dig også, når man kigger ind”.

Hmmm – det har hun da ret i – havde jeg ikke tænkt på overhovedet.

Nå – det har ligget i baghovedet, og da jeg så tilfældigvis erfarede Mai er super duper med billeder, jeg oven i købet kender hende – og hun bor kort herfra, så lavede vi en date – på det der øde, golde sted i western-style!

Hundene skulle sidde/ligge op af en bakke, og jeg sidde midt i herligheden. Det er absolut intet problem at sætte/dække dem af – og gå endda 50 m væk – men at sætte sig ned imellem dem, med lommerne fulde af godbidder – HÆ!!! Det handler jo om at være den der først får en guf, ikke sandt ? Såeh……..er det famer svært at sidde for langt væk.

Nå, det gik da fint – og Mai syntes de var vildt dygtige, meeeeen der er en lille sort en, som synes hun da godt nok skal kravle op på ryggen af mor og se om man kan hente en guf den vej rundt 🙂

Jeg er selvsagt meget spændt på at se det billede……..uhhh, er ikke meget for selv at skulle på – har aldrig brudt mig om at få taget billeder af mig selv, men håber jeg ikke trækker det for meget ned.

Så – nu skal Diva vaskes i dag, rallyholdet afsluttet i morgen – og lørdag kommer Trixie. Jeg GLÆDER mig til at få hende mellem hænderne. Mærke hendes mave – mærke små spark…………..

Alt er klar – hvalpemad bestilt hjem og står nu i skuret. En hel sæk aviser, hvalpekasse klartgjort, vetbeds nyvaskede, kalk……………alt er klart. Var også i Roskilde i går og købe en masse kød, så fryseren er fyldt op med mad til de andre. Jeg skal INGEN steder det første lange tid.