Jeg kan se, jeg har glemt en vigtig detalje i sidste indlæg 😀

Scanningen af Trixie viste hun overhovedet ikke havde været drægtig. Så der er altså ikke tale om hun har resorberet – det kan jo ske. Jah, jeg prøvede jo med Donna at hun resorberede 5 ud af 8……….og pludselig er tæven så bare tynd.

Men det ses altså tydeligt på en scanning, for livmoderen vil være forstørret og måske ligger der endda fosterrester.

Trixie livmoder var bitte-lille. Hun har ikke været drægtig på noget tidspunkt.

Derfor jeg kan være så aldeles skråsikker på hun er parret på et forkert tidspunkt 😉

Det er trist, når det sker og jeg havde håbet på en tævehvalp, jeg kunne beholde. Det var heller ikke sjovt at fortælle dem, der var skrevet op – at der ikke blev hvalpe. Der skulle endda have været en over til Caseys farfar Simson ( og dermed oldefar ) ……..det havde jeg glædet mig meget til at følge.

Nu er hvalpekassen pakket væk – og energien rettet mod andre ting. Det var da skuffende, men jeg er faktisk ikke nede over det. Som skrevet havde jeg måske nok forventet hun gik tom efter det parringsforløb. Det var ikke som jeg synes det skal være.

Jeg har kig på et par spændende parringer – og overvejer om jeg måske skal købe hvalp der…….men måske det faktisk ender med en “Summer-model” 🙂

Når jeg sidder og studerer deres aner, MH m.m. – så er hun faktisk bedre på papiret end mange af dem. Hun har det hele………..OG hun er Donnas datter. Lige pt nager det noget jeg ikke har beholdt en hvalp efter Donna, så barnebarn må jeg have – om det så er nu eller senere, vides ikke.

Akkeja……….alle de beslutninger 😀

Smukt vejr i dag – og nu venter strandturen. Fandt rokken frem i går, og fik også spundet et par timer, men så stod vaskemaskinen af. Afløbet fra tromlen frem til pumpen var stoppet. Har oplevet det et par gang tidl i løbet af de sidste 6-7 år med hund. Hundehår i de mængder som findes her i huset, har til tider visse side-effekter. Dette er en af dem.

Så jeg måtte skille den ad, køre igennem med citronsyre……….osv. Men lige nu står den og snurrer, så det lykkedes 😀