Det er gode tider pt. Jeg elsker sensommer – og efterår også såmænd. Her plukkes en masse bær, findes svampe – æbletræet bugner……….jah, og så får vi en masse af sådan noget her………..som sagt : gode tider 😀

Æblekager, brombærtærter – og rørhatte ( dette er kornet rørhat )…….der hygges igennem herhjemme.

Efter Trixie tog tilbage, og det stod klart der ikke kom hvalpe nu – var der først lidt af et tomrum. Havde haft travlt med at nå en masse inden hvalpe………og puf……..så var der helt tomt.

Men ork – der er rigeligt at tage fat på. Lige pt har jeg fået skilt et par paller ad – og mit højbed er en realitet om et par dage. Har et lidt fancy et i tankerne…….

Jeg spinder garn – ca. 1 bundt om dagen.

Og hundene får gode,lange ture – gerne, så vi kan holde ind/ gå forbi, hvor der kan plukkes forsyninger til fryseren.

Træningen er også taget op igen efter mindre pause. Donna skal til prøve om ca. 3 uger, så vi må holde programmet ved lige – og rette lidt på de småting der var sidst. Indkaldet blev rettet allerede lige efter………..Nu kalder jeg ind – “stå” – og så står hun snildt 15 sek som et søm.

Så det er vedligehold………ikke SÅ spændende igen, men på onsdag tager vi ud og træner med Susanne og BC Venus………lidt som i gamle dage, hvor Susanne, Knud og jeg trænede sammen hver uge. Det var hyggeligt!!

Casey er totalt højløbsk, og har fået ferie under løbetid her. Til aften kørte jeg dog over på træningspladsen med hende og trænede ½ times tid. Hun trænger til at lave noget………hun er en hund, der trives bedst med at få daglige udfordringer.

Vi havde faktisk fået et super stop i indkaldet inden ferien her. Min lille turbo-tøs var for lang tid om at stoppe, og tempoet er også helt oppe i 220. Men det er umuligt at få hende til at løbe langsommere ( og hvorfor skulle man så også det ? ? ……….jeg er dog 100 på hun kan lave et super stop også. Men hvordan får man lige kommunikeret det ind i hendes hjerne ?

Har bøvlet lidt med det- det der med at klikke kun ved gode tilbud – holder ikke. Hun synes det er alt for sjovt bare at løbe………det er belønning i sig selv.

Løsningen kom, da jeg overvejede hvad jeg ville have hendes krop til. Fuldt stop og bremserne i !!

Hun elsker at bakke – så det trænede vi lidt – hun bakker snildt 10 m og det går stærkt.

Så kaldte jeg frem – og sagde bakke…….Det kroppen gør LIGE DER – på vej hjem, og så slår bak – det er i min verden det perfekte stop. Kan man pille det ud……..så er det for fedt.

Så det har vi trænet på,og inden hendes ferie synes jeg vi havde et genialt stop. Kæft, hvor lækkert……….

I dag blev det til indkald m. buk da vi startede med en statusøvelse………Det så helt syret ud. Hun kaldes ind………….wroooooooooum – 220 i timen – BAK – knald, så stod hun i buk. Akkeja – hendes hjerne er ikke SÅ stor igen 😀 😀 😀 😀

Hun er til gengæld sk………skæg at træne med. Hun logrer konstant ………og er bare så glad, og der er godt nok knald på. Nu tager vi lige ½ time dagligt de næste dage også – og så er hun nede i mere fornuftigt tempo om et par dage 😀

Hun gik den mest fantastisk fri f. fod til aften……….den er godt nok kodet godt ind nu. Herligt!

Lige et billede af Bassies datter Coco………..som var på besøg den anden aften. Dejlige pige !