Ja – NU er det da efterår. Både officielt – vi er i september – men også når man kigger på vejret. Super hyggeligt!!

Der er dog torne på roserne………f.eks præstelus. Totalt overflødig plante – og træls. Meget træls! I går var det familiedag – og skovtur med børn + hunde, hjem til æblekage m.m. Mao hygge………men så var det vi kom til at se på hundene. Hm – 6 bunker præstelus med muligvis noget hund indenunder……..Så er det LIGE før man ønskede den korthårede model – men kun lige før 😉

Det går godt! Det er spændende tider…….mange bolde i luften, synes jeg.

TRæningsmæssigt går det super – Donna ER bare dygtig. Vi piller og roder lidt, men programmet sidder altså – så udfordringen er at få holdt det ved lige – og holde dampen oppe, så vi begge synes det er max spændende. I så henseende keder jeg mig hurtigere end Donna 🙂

Der er kommet nye skilte i rally – og jeg har læst op på lektien, samt meldt mig til kursus i gennemgang af dem. Jeg tror de er røget ind på lystavlen, men rart med gennemgang aht livrem og seler. Jeg er helt oplivet – det lyder hamrende morsomt. Tror lige det “mig” 🙂 Sjove ting at træne………så tror da lige Casey skal køres i stilling til ekspertklasse næste år.

Donna er forhåbentlig snart lydighedschampion – og så skal vi da i gang med champion-klassen. Jeg er ikke en haj til højrehandling – men noget skal vi jo lave, og hun vil nyde det. Nu må vi dog lige få gjort LP3 færdig i god stil.

Det kunne da også være jeg skulle låne en lille hund………har jeg overvejet 🙂

Der er jo sket det yderst glædelige, at hvalpekøberne langsomt (men sikkert ) finder ud af at få læst det med småt i kontrakten. Således er Emilie m. Bianca ( og hendes anden collie Joey ) ny flyttet ind her i kvarteret. Det er jo fantastisk – de bor 100 m vk nu. Der er 4 huse mellem hende og Jeannette/Karin – m. Cloie og deres drenge.

Så skal vi bare have dem i husene imellem til at flytte – en om året – så bliver der plads til flere af mine hvalpe 😀 😀 😀

Ej, men det er da for skægt!! Nu rummer dette lille hjørne af paradis 11 collier……det bliver mere og mere paradis 😀

Men måske jeg skulle låne Bianca lidt til et par prøver………det må jeg lige få snakket med Emilie om. Hun er dælme lærenem i al fald!!

Verdens bedste hvalpekøbere………..det har jeg.

Således har samtlige tæve-ejere i C kuldet uopfordret tilbudt jeg kan låne deres tæve til avl – nu når Casey ikke må få hvalpe, og Trixie gik tom. Både Dina, Cloie og Diva står til rådighed. Det er godt nok rørende!!!TAK!

Øvelsen lige nu er at holde tungen lige i munden og fødderne på jorden, for det er dejlige hunde alle sammen – og de har en bid af hjertet hver og en, men jeg vil kun have max 1 kuld her årligt. Det handler rigtig meget om, at mine egne hunde skal have en masse kvalitetstid – og jeg når ikke megen træning m.m. når her er hvalpe.

Summer skal have hvalpe til sommer – det har været planlagt 1 års tid – og den plan holder jeg fast i. Jeg er nødt til også selv at have noget efter Donna – barnebarn absolut ok – og så er det planen nu. Hanhunden er rimeligt på plads – han er tri, og så håber jeg på en tri pige derfra. Eller zobel……..en god hund har ingen farve!

Om en uge går træningen i gang i Vores Hundeskole – det glæder jeg mig meget til. Det var super at træne med Susanne/Venus forleden – vupti, så var der røget 3 timer – så det skal vi også mere af.

Så jeg synes tilværelsen er spændende pt – der sker en masse!